Barça

Vist per sentència el judici a Sandro Rosell

Barça. L’advocat de l’ex-president denuncia diferència de tracte respecte a Jordi Pujol Ferrusola i Ángel Maria Villar

Ha quedat vist per sentència el judici a Sandro Rosell; el seu soci, el gestor andorrà Joan Besolí; la seva dona, Marta Pineda, i tres presumptes testaferros per als quals el fiscal ha demanat penes d’entre un any i mig i sis anys de presó per suposats delictes de blanqueig de capitals i grup criminal. Els advocats defensors han demanat l’absolució de tots els acusats en estimar que no s’han provat les acusacions del fiscal. Està previst que la sentència es faci pública d’aquí a tres setmanes.

En la darrera sessió del judici, celebrada avui, l’advocat de Rosell, Andrés Maluenda, ha denunciat diferència de tracte processal amb l’expresident del FC Barcelona, que ha estat gairebé dos anys pres preventiu per suposat blanqueig de capitals, respecte a altres imputats com Jordi Pujol Ferrusola, Ignacio González o Ángel María Villar. Maluenda ha afegit que l’expresident de la federació espanyola de futbol: “és el cas més semblant, va sortir a cap de quinze dies amb una fiança de 300.000 euros, mentre que Rosell i Besolí hi han estat 21 mesos”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)