Barça

“Podíem haver-ho fet millor, però hem estat bé”

Ernesto Valverde Entrenador del FC Barcelona

Ernesto Valverde no va llançar coets ahir després de l’actuació del seu equip en l’empat a zero a Osca. El tècnic blaugrana va considerar que, “tot i les circumstàncies que acompanyaven el partit”, els seus homes havien estat correctes però també ho podien haver fet millor. L’esforç en el partit de Manchester de dimecres, el duel de tornada dels quarts de final de dimarts vinent al Camp Nou, el coixí de punts respecte al segon classificat de la lliga i el triomf de dissabte al Camp Nou davant l’Atlético van condicionar el duel contra l’Osca. “Si no haguéssim guanyat l’Atlético, potser les coses haurien estat diferents”, va admetre Valverde respecte a l’onze inicial farcit de canvis que va alinear.

Dels tres debutants ahir –Riqui Puig, Todibo i Wagué–, Ernesto Valverde va considerar que havien anat “de menys a més” perquè van començar amb un punt de “nerviosisme a causa de la responsabilitat que suposa el debut amb el Barça en la lliga”, va dir després d’un partit que va veure molt disputat. De la conjunció entre els tres centrals i Arturo Vidal va destacar la capacitat d’evitar les segones jugades dels locals mentre que va lamentar la falta de brillantor dels seus homes. “Quan fas debutar gent del B i alinees jugadors que tenen pocs minuts hi ha dificultats”, va concloure Valverde.

EL PARTIT

“Ha estat molt disputat; ells s’hi jugaven molt i nosaltres no hem estat brillants”

ELS DEBUTANTS

“Han anat de menys a més; han tingut el punt de nerviosisme típic d’un debutant”

L’ONZE

“Si no haguéssim guanyat l’Atlético segurament no hauria estat el mateix”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)