Barça

Marc-André ter Stegen

Porter del FC Barcelona

Ter Stegen: “El 0-1 és perillós. No està tot fet”

Marc-André ter Stegen acumula més de 270 minuts sense encaixar cap gol. Porteria a zero contra l’Atlético al Camp Nou, contra l’United a Old Trafford i contra l’Osca en l’últim partit de lliga. Demà possiblement sigui l’únic que repeteixi respecte l’onze que Valverde va utilitzar a El Alcoraz, o si més no un dels pocs que ho faci. Al davant hi tindrà Rashford, Lukaku i tot un Manchester disposat a repetir la gesta de l’anterior eliminatòria contra el PSG. Ell es mostra confiat amb les possibilitats d’aquest Barça. Està preparat. Aquestes han estat algunes de les seves respostes més interessants en la roda de premsa prèvia al partit de demà contra els ‘red devils’:

Sobre l’United

“És un equip perillós. Tenen jugadors molt ràpids i forts físicament. Haurem d’estar atents a les vigilàncies i sabem que hi haurà fases del joc en què ens tocarà patir i saber defensar com ja vam fer a Old Trafford”.

Favorits després del 0-1 de l’anada?

“El 0-1 és un resultat enganyós. És perillós perquè és un avantatge és petit. No podem sortir només a defensar el resultat, això ho tenim clar”.

Quin partit preveu?

“Serà un partit difícil. Nosaltres serem fidels al nostre estil i segur que el Manchester jugarà al cent per cent. Van guanyar a París i això ens ha de fer estar alerta. Haurem de fer un molt bon partit per passar ronda”.

L’únic dels titulars a Old Trafford que va jugar a Osca. Hauria preferit descansar com la resta?

“No. Jo vull jugar sempre. Vull jugar-ho tot. A Osca i contra el Manchester. Estic sempre preparat”.

L’estat de forma excels de Piqué

“Piqué significa molt per nosaltres. És un jugador amb molta experiència i està fent una temporada espectacular. Cal felicitar-lo”.

El Zamora torna a resistir-se un any més.

“Prefereixo qualsevol títol col·lectiu per davant de qualsevol premi individual. Els premis individuals són importants però penso així. Oblak porta tres anys guanyant el premi i és favorit per repetir. A nosaltres ens han fet gols una mica estranys en alguns partits, però ara estem en un bon moment i esperem no tenir errors d’aquí al final de temporada”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)