Barça

Messi guia el Barça cap a les semifinals (3-0)

Champions. Dos gols de l’astre argentí i un altre golàs de Coutinho certifiquen la classificació d’un Barça que quatre anys després tornarà a estar entre els quatre millors equips d’Europa

Nit màgica avui al Camp Nou. El Barça jugarà unes semifinals de la Champions quatre anys després. No ho feia des del 2015. L’any de Berlín. El mur dels quarts de final ha quedat enderrocat en una gran nit de Leo Messi i de tot un Barça que espera rival. Liverpool o Porto.

Magnífic partit del Barça avui a l’estadi, amb un Messi en mode Champions. Espectacular el gol de l’argentí que ha servit per obrir el marcador. Messi ha recuperat una pilota en zona d’atac davant de Young, li ha dibuixat una sotana increïble a Fred i ha batut a De Gea amb una rosca al pal llarg (16’). El clàssic xut de Messi. Golàs.

Messi ha repetit només quatre minuts després amb un xut sense aparent dificultat que ha trobat la col·laboració inestimable de David de Gea (20’). Error greu del porter de l’United, que s’ha empassat la pilota quan ho tenia tot a favor per blocar-la.

El regal de De Gea ha deixat tocat de mort a un United que en els primers deu minuts de partit havia posat en moltes dificultats al Barça. Fins i tot Rashford havia estavellat una pilota al travesser al minut u, en la primera acció del partit.

Abans dels dos gols de Messi, Felix Brych, a instàncies del VAR, ha fet marxa enrere en la seva decisió inicial i ha deixat en no res un penal que havia xiulat de Fred a Rakitic (10’).

Messi ha tornat a aparèixer en el segon temps amb una acció molt plàstica de tisora que a punt a estat de significar el seu tercer gol en el partit (64’). Però qui ha marcat ha estat Coutinho. Golàs del brasiler amb reivindicació i celebració amb certa polèmica. Coutinho ha rebut una pilota de Jordi Alba, s’ha perfilat i ha connectat un xut estratosfèric davant la pressió de Smalling, que ha superat a De Gea per dalt (61’). El brasiler ha celebrat el gol amb ràbia i s’ha posat els dits a les orelles en referència a les crítiques rebudes al llarg de la temporada per aficionats i premsa.

Alexis Sánchez, molt aplaudit quan ha entrat en aquest segon temps al terreny de joc, ha estat a punt de fer el gol de l’honor de l’United, amb una rematada de cap a dos minuts per arribar al 90, però Ter Stegen ha fet l’aturada de la nit, amb una mà prodigiosa abaix, que ha impedit el retorn amb gol del xilè al Camp Nou.

Al final, 3-0 i cap a les semis. La final del Wanda, més a prop.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)