Barça

Nous problemes amb el genoll de Samuel Umtiti

Lesió. El central francès torna a tenir molèsties en el cartílag i ahir no es va entrenar. Els serveis mèdics del club no s’atreveixen a dir quan podrà tornar

Després de la victòria contra el Manchester United i la classificació per a les semifinals de la lliga de campions, el Barça va tornar ahir als entrenaments. Va causar baixa en la sessió el central francès Samuel Umtiti. Segons va avançar el diari As i va poder confirmar aquest diari, Umtiti torna a tenir molèsties en el genoll esquerre que no li permeten d’exercitar-se. El club ha explicat que ningú s’atreveix a pronosticar quant de temps haurà d’estar aturat el francès i continua veient com a única solució possible que el jugador acabi passant per la sala d’operacions. Umtiti, però, continua sense considerar aquesta possibilitat i la diferència d’opinió entre el jugador i els serveis mèdics del club és un problema greu.

Umtiti ja va jugar el mundial de Rússia, que va guanyar amb la selecció francesa, amb problemes, que van continuar quan va començar la temporada. El francès va haver de parar durant un mes i va ser titular a finals de novembre en el Wanda Metropolitano contra l’Atlético de Madrid. Després d’aquell partit va recaure per culpa del desgast que té al cartílag del seu genoll esquerre. Algunes setmanes més tard, els serveis mèdics del Barça, que havien recomanat al jugador passar per la sala d’operacions, van tornar a insistir en aquesta solució, però Umtiti s’hi va negar. El francès considerava que es perdria la temporada si era operat i va optar per un tractament conservador que el va portar, amb permís del club blaugrana, a fer un tractament de recuperació amb metges de la seva confiança en la localitat de Doha.

Umtiti va tornar a Barcelona després de les festes nadalenques i, després de quatre mesos de baixa, va reaparèixer com a titular a Sevilla, en partit de lliga, el 23 de febrer passat. Umtiti havia perdut la titularitat en favor d’un gran Lenglet i les seves intervencions han estat comptades des de la seva recuperació. Només ha disputat tretze partits aquesta temporada, el darrer el passat cap de setmana a Osca.

Les molèsties en el genoll esquerre del francès han tornat a aparèixer i no es descarta que ja no pugui tornar a jugar el que resta de curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)