Barça

Valverde: “El de demà no és un partit més”

Barça. L’entrenador blaugrana subratlla que una victòria en el duel contra la Real Sociedad començaria a sentenciar el títol de lliga

L’entrenador del Barça, Ernesto Valverde, ha parlat davant els mitjans de comunicació aquesta tarda, un dia abans del partit que el seu equip jugarà contra la Real Sociedad al Camp Nou. Aquestes han estat les seves respostes a les preguntes de la premsa:

El rival de demà: “La Real és un equip amb molts arguments ofensius. Juanmi, William José, són jugadors perillosos. Però ens impulsa la necessitat de guanyar. Aquesta és una setmana de nou punts, que són els que necessitem per ser campions. Venim d’un partit de champions espectacular, però ens hem de posar en la lliga i els tres punts de demà ens donarien molt.”

El Liverpool: “És un rival molt potent, amb una davantera que està demostrant el seu potencial des de la temporada passada. Van arriba a la final de la Champions l’any passat i també lluiten per la Premier. Serà un partit molt atractiu i molt difícil. La final queda a l’horitzó i ho posarem tot per guanyar. Dit això, aquesta setmana volem sentenciar el títol de lliga.”

El gest de Coutinho: “No he parlat amb ell. Potser sí que va fer un gest després de marcar, però em sorprèn que es parli més d’aquest gest que no del golàs que va fer. El gest no em sembla res de l’altre món, ni una falta de respecte. És cert que ha rebut crítiques, perquè estem en un club de molta exigència, però l’important és que dimecres va fer un gran partit i un gran gol.”

Umtiti: “Veurem com es troba en l’entrenament d’avui. Creiem que estarà be.”

Una setmana de nou punts: “Ens encantaria sumar-los, voldria dir que som campions. Ens hem de centrar, sobre tot, en el partit de demà, perquè si guanyem obligarem els nostres rivals a no fallar. Estem en el moment d’arribar a la meta i no podem fallar.”

Què sent en un moment com aquest?: “No tenim temps de mirar com estem. Tenim il·lusió de continuar endavant, ens alimentem de les victòries i tenim ganes d’afrontar el final de la temporada. El mes de juliol, somiàvem amb estar així.”

Messi, a tres gols dels 600: “No sé com valorar-ho. M’agradaria tenir un repertori per no repetir-me, però ho hem dit tot. El públic sempre espera alguna cosa especial d’ell i ell sempre respon.”

Qui és el millor entrenador?: “Pep Guardiola. Independentment que hagi caigut en Champions.”

Passi el que passi serà una bona temporada?: “Esperem que sigui rodona. Som primers en la lliga, però volem concretar-ho; jugarem una final de copa contra el València, que està en línia ascendent; i ja veurem si arribem a la final de la Champions. De moment, estem on volíem estar. Només dos cops a la història s’ha aconseguit el triplet. Si ho aconseguim, estarà bastant bé.”

Ha tingut treball extra per centrar-se en la lliga?: “No. No és com al novembre. Ara ens juguem la lliga. El de demà no és un partit més. Si guanyem, donarem un pas cap al títol.”

Dimarts pot ser campió: “Hem de guanyar demà i, tant de bo, arribi el moment en que siguem campions si guanyem.”

L’alineació, s’assemblarà a la del partit contra l’Osca o contra el United?: “Serà una alineació per guanyar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)