Barça

Sandro Rosell, absolt

  • Rosell al costat de la seva dona Marta Pineda al sortir de la presó EFE.
  • VÍDEO: El Punt Avui conversa amb familiars i advocats de Sandro Rosell amb motiu del seus primers 13 mesos d'empresonament, al juny de 2018. Primera part. El Punt Avui TV
  • VÍDEO: El Punt Avui conversa amb familiars i advocats de Sandro Rosell amb motiu del seus primers 13 mesos d'empresonament, al juny de 2018. Segona part. El Punt Avui TV

Magnífica noticia per l’ex president del FC Barcelona, Sandro Rosell. L’Audiència Nacional l’ha absolt a ell l i als altres cinc acusats de blanquejar comissions pels drets d’audiovisuals de 24 partits de la selecció brasilera de futbol i un contracte d’esponsorització amb la multinacional Nike. Després de la celebració del judici, el tribunal ha considerat que no s’han pogut acreditar les acusacions i, per tant, davant dels dubtes, ha de prioritzar el principi d’in dubio pro reo (en cas dubte resol a favor de l’acusat).

L’absolució ha arribat després que Sandro Rosell i el seu soci i amic Joan Besolí hagin passat 21 mesos en presó preventiva, un rècord a Espanya malgrat que l’ex president blaugrana va demanar en infinitat d’ocasions ser alliberat provisionalment sota fiança. En acabar el judici, el fiscal va modificar les seves conclusions provisionals i va sol·licitar una pena inferior a Sandro Rosell, passant dels 11 als 6 anys sol·licitats. A més, durant el judici, l’Audiència també va permetre la llibertat provisional de Rosell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)