Barça

No creuen que prosperi el recurs de la fiscalia

Cas Rosell. Els advocats de l’expresident confien que la decisió de l’Audiència no canviarà

Després de la resolució absolutòria dictada per l’Audiencia Nacional sobre el cas de Sandro Rosell, els advocats de l’expresident del FC Barcelona, Andrés Maluenda i Pau Molins, estan convençuts que el recurs que ha anunciat que estudiarà presentar la fiscalia no tirarà endavant. Rosell, que no vol pronunciar-se públicament fins que la decisió judicial no sigui ferma, estudia amb els seus advocats la possibilitat de demanar responsabilitats pels 21 mesos que ha hagut de passar en presó preventiva i pels 30 milions d’euros que li han estat retinguts. Ahir, l’endemà de conèixer la notícia de la seva absolució, va ser abordat pels mitjans de comunicació a la porta del seu domicili, però no va voler fer declaracions.

Es calcula que no passaran més de deu dies perquè la sentència del cas Rosell sigui ferma. Tot seguit, vindrà el recurs presentat per la fiscalia. En tot cas, els advocats de l’expresident blaugrana estan convençuts que tot plegat anirà ràpid i que molt aviat el seu client podrà respirar definitivament tranquil.

La jutgessa degana de Barcelona insta a la reflexió

La jutgessa degana de Barcelona, Mercè Caso, va manifestar ahir, en la roda de premsa de la presentació de la memòria judicial del 2018 dels jutjats de Barcelona, que el cas de Sandro Rosell hauria d’obligar a “repensar” la situació i a “tornar a revisar” la jurisprudència del Tribunal de Drets Humans, per comprovar si el poder judicial a l’Estat “compleix els índexs” que estableix Estrasburg sobre la presó preventiva.  En la mateixa línia, la cap de llista del PSC al Congrés per Barcelona, Meritxell Batet, va demanar “una reflexió jurídica profunda”, després del “mal funcionament” de la presó preventiva en el cas de l’expresident del Barça. 

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)