Barça

Tendències confrontades

UEFA Youth League. Els grans dominadors de la competició, el Barça i el Chelsea, se les hauran en les semifinals (18 h, #Vamos), en què també es veuran les cares dos estils de joc ben diferents

Les tendències futbolístiques en el futbol de base a Europa es concentren en el Barça i en el Chelsea, que arriben a la final four amb la voluntat d’aixecar el tercer títol cadascun. Els dos grans dominadors d’aquesta competició, que ja es van enfrontar en la final del curs passat, es veuran les cares per un lloc a la final (18 h, #Vamos) encapçalant dos estils oposats: mentre a la Premier costa Déu i ajuda que arribi algun jugador de la casa al professionalisme per la via directa, al Camp Nou la connexió amb la Masia és fefaent.

També en el que es veurà en el terreny de joc hi haurà dos estils completament diferents. Denis Silva no varia gens ni mica l’ADN blaugrana, que, al davant, es trobarà un equip molt més fort i ràpid a l’espai del que està acostumat. “El Chelsea pot estar temps sense tenir la pilota, els seus puntes pressionen la sortida i són especialistes en el contraatac. Serà un partit molt físic, en el qual haurem de tenir el control i evitar les pèrdues en zones compromeses per no generar contraatacs del rival”, explica Silva, que, d’altra banda, destaca el gran estat de forma en el qual arriba el seu equip a les semifinals, després d’una temporada amb dificultats que han fet que l’equip no aixequés el títol de lliga a la divisió d’honor juvenil: “Som en el millor moment de la temporada. Vam perdre contra el Saragossa i ens venia el tram complicat del calendari i des d’aleshores ho hem guanyat tot. Aquesta prova ens arriba en un moment ideal”, hi afegeix l’entrenador, que assumeix que són favorits, encara que sigui per tradició guanyadora.

L’altra semifinal

El guanyador d’aquesta semifinal jugarà la final dilluns contra el vencedor del Hoffenheim-Porto (14 h, #Vamos).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)