Barça

Rakitic: “Si Messi diu que vol la Champions, l’hem de seguir”

Roda de premsa. Prèvia Barça-Liverpool (Champions)

Ivan Rakitic sap què és marcar en una final de la Champions. Ell va ser un dels herois de Berlín 2015. El croat somia poder jugar ara la seva segona final amb el Barça. Per aconseguir-ho, l’equip haurà de superar precisament a un dels finalistes de l’última edició. Espera el Liverpool de Salah, Firmino i Mané. Rakitic ha analitzat l’eliminatòria. Aquestes han estat algunes de les seves respostes més interessants en la roda de premsa feta fa uns minuts, abans de l’entrenament d’aquesta tarda:

La Champions. Un somni o una exigència?

“Volem aquesta Champions. És així. No hi ha una pressió extra. Això de la pressió o l’exigència és una cosa intrínseca a jugar al Barça. En totes les competicions que juga l’equip. Sempre hi ha exigència aquí. Ara estem davant d’unes semifinals de la Champions i el que volem és disfrutar d’aquesta eliminatòria”.

Les paraules de Messi el dia del Gamper

“Messi és el nostre líder, el nostre capità. Si ell diu això, nosaltres l’hem de seguir. Ell vol la Champions, però també volia la lliga. Només cal veure amb l’alegria que va aixecar dissabte el trofeu”.

Sobre els perills del Liverpool.

“És un gran equip. Molt treballat. És un equip bastant fet en aquest sentit. Salah i companyia saben perfectament a què juguen. Jugarem contra un dels millors equips d’Europa. Tenim clar que per guanyar-los haurem d’oferir el nostre millor nivell”.

Sobre Virgil van Dijk

“És un dels millors centrals del món. Tenim molt repsecte al Liverpool, no només als seus homes d’atac. També a la seva defensa. Defensivament són un equip fort i ben treballat. Deixen pocs espais. I Van Dijk és el líder de tot això”.

El plus de moral per haver guanyat la lliga.

“Haver guanyat la lliga just el partit abans d’afrontar unes semifinals de la Champions suposa una dosi d’energia extra. També pels aficionats. Estem dins d’uns dies d’eufòria i hem d’aprofitar aquesta dinàmica positiva. Serà un partit per disfrutar. El millor encara està per arribar”.

Rakitic, indiscutible per a Valverde.

“Em trobo millor que mai. Físicament i futbolísticament. Estic en un dels meus millors de la meva carrera. Tinc 31 anys i a aquesta edat un és més conscient de moltes coses. L’experiència és un valor important”.

El seu futur al Barça.

“Tinc tres anys més de contracte i estic molt tranquil. Estic content aquí i totes les converses que he tingut amb el presi han estat positives en aquest sentit. Per mi no hi ha millor lloc que el Barça”.

La seva opinió sobre Klopp

“Els seus equips estan molt treballats. Sempre ha fet millorar els seus jugadors en tots els equips en què ha estat. Els hi sap treure un alt rendiment. Els seus equips són equips ordenats, preparats i amb caràcter”.

Important no encaixar cap gol demà.

“Per guanyar el Liverpool haurem d’oferir el nostre millor nivell. És important mantenir la porteria a zero però també és important anar a pel partit. No podem pensar en el partit d’Anfield abans de jugar el primer partit. Demà al Camp Nou hem de fer el nostre millor partit”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)