Barça

Valverde: “Si tens 10 minuts dolents, el Liverpool et destrossa”

Roda de premsa. Prèvia Barça-Liverpool (Champions)

Tres dies després de guanyar la seva segona lliga amb el Barça, Ernesto Valverde ha comparegut fa uns instants davant els mitjans de comunicació per analitzar la prèvia del Barça-Liverpool de demà al Camp Nou. Discurs molt similar al d’Ivan Rakitic. Màxim respecte al Liverpool i també molt optimisme. Aquestes han estat algunes de les seves valoracions més destacades:

Anàlisi del Liverpool

“El Liverpool és un equip molt potent. El seu nivell de pressió i el seu ritme de joc són altíssims. Són unes característiques que ja tenia el Dortmund de Klopp. Nosaltres ja hem guanyat la lliga i ells encara s’estan jugant la Premier amb el City, però demà jugarem unes semifinals de la Champions amb tot el que comporta. Jugarem contra un grandíssim equip”.

És un Liverpool més perillós que el que va perdre la final del 2018?

“No ha canviat massa. Han canviat el porter i algun jugador, però és un Liverpool recognoscible. L’experiència d’haver jugat i perdut la final de l’any passat els ha fet més madurs. Són un equip temible en molts aspectes”.

Els grans perills del Liverpool.

“El Liverpool et pot destrossar en 10 minuts. Té ratxes del joc que són com un allau. Et passen per sobre. I això és el que hem de vigilar que no passi. Tenim clar que haurem de fer dos grans partits com vaig dir el dia de l’United”.

Com arriba Messi al partit?

“Ell està bé. Ha descansat més que altres jugadors en aquestes últimes setmanes perquè el calendari està molt carregat i ho hem cregut convenient. Arriba al partit en perfectes condicions”.

Messi i la Creu de Sant Jordi.

“És un premi important des de molts punts de vista, no només des de l’àmbit esportiu. És un premi que representa tot el que significa Messi per a Catalunya. És un premi per tot allò que fa dins al camp però també pel seu compromís a nivell social”.

Té més pressió Messi per guanyar aquesta Champions després de l’eliminació de Cristiano?

“No. Messi té il·lusió per aconseguir coses importants amb el Barça independentment de Cristiano. No hi veig la relació d’una cosa amb l’altra”.

Sobre Klopp i les seves paraules assegurant que el Camp Nou no és un temple.

“Klopp haurà volgut treure pressió als seus jugadors amb aquestes paraules. No passa res. Demà el Camp Nou serà el de les grans ocasions. El públic haurà de jugar un paper important. Esperem més de noranta mil persones com el dia del Llevant”.

És el partit més important de la seva carrera?

“No ho sé. Jo sempre intento desdramatitzar aquest tipus de coses. Sí puc dir que és un partit molt important. Són unes semifinals de la Champions”.

Sobre Luis Suárez i el retrobament amb el Liverpool.

“Està motivat. Com sempre. De fet, encara que no juguéssim contra el Liverpool ell estaria igual de motivat perquè ell és així. M’hauria agradat que l’altre dia contra el Llevant hagués pogut descansar una mica, però vaig prioritzar guanyar la lliga”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)