Barça

Ter Stegen torna a ser decisiu

Porteria a zero. L’alemany, immens una nit més, frena un Liverpool que havia marcat 29 gols en els seus últims nou partits oficials

Ho havien dit Ivan Rakitic i Ernesto Valverde en la roda de premsa prèvia a la batalla. Era importantíssim no concedir cap gol al Liverpool en el partit d’anada. Missió complerta. El Barça anirà a Anfield sense haver encaixat al Camp Nou. Enorme Marc-André ter Stegen una nit més. Si Messi i Luis Suárez van ser determinants a l’àrea del Liverpool, l’alemany també va ser decisiu a l’àrea pròpia. Un mur.

Ter Stegen va ser un dels noms propis del partit. Perfecte en la gestió de la sortida de la pilota davant la pressió altíssima proposada pel Liverpool de Klopp i encara millor sota pals, amb intervencions d’altíssim mèrit. Decisiu sobretot en el tram de partit en què el Liverpool va acostar-se amb més perill a la porteria blaugrana, just a l’inici del segon temps. L’alemany va intervenir amb encert en dos xuts perillosos de Milner (47’ i 58’) i va posar una mà increïble a baix, amb una gran estirada, per enviar a córner un xut verinós de Salah (53’). També va tenir la sort de cara en alguna acció puntual. Si contra el Llevant va ser Bardhi qui va enviar una pilota al pal, ahir qui va topar amb la fusta va ser Mohamed Salah (83’).

Amb aquest ja són tres partits consecutius en la Champions sense encaixar. En els últims set partits oficials, Ter Stegen només ha rebut un gol (Juanmi, amb la Real).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)