Barça

La necessitat del Celta s’imposa al Barça, que també perd Dembélé

Reconeixement. Abans de l’inici del partit, el conjunt gallec ha fet el passadís al blaugrana com a campions de lliga

La necessitat del Celta s’ha imposat al Barça. Un gran gol de Maxi Gómez en la segona meitat i un altre de Aspas des del punt de penal ha estat suficient per superar l’equip blaugrana, que a Balaídos ha sumat la tercera derrota en la lliga aquesta temporada i amb gairebé tota seguretat ha perdut a Dembélé per la tornada contra el Liverpool per una nova lesió muscular.

Amb la lliga ja guanyada i amb la tornada contra el Liverpool a la cantonada, Valverde va deixar a la majoria dels titulars a Barcelona i ha fet una autèntica revolució en l’onze contra el Celta a Balaídos. A la porteria ha jugat Cillessen; Wague al lateral dret, Todibo i Umtiti han format la parella de centrals i Vermaelen ha jugat a l’esquerre. El mig del camp, amb tres futbolistes de toc, amb Arthur de mig centre i Aleñá i Riqui Puig als interiors mentre que Dembélé, Malcom i Boateng han estat la tripleta atacant.

El Barça ha tingut el control del partit i no ha semblat que el Celta s’estigui jugant el descens. Els blaugrana han monopolitzat la possessió en els primers minuts gràcies a la bona feina dels migcampistes però els costava trobar l’última passada per generar perill. I l’atac del Barça encara s’ha ressentit més quan als vint i cinc segons del partit Dembélé s’ha lesionat en un canvi de ritme. Ha intentat seguir però ha deixat el camp als cinc minuts. En el seu lloc ha entrat Collado, que ha debutat. El Celta ha despertat amb el pas dels minuts però tampoc ha inquietat en excés la porteria defensada per Cillessen tret d’un xut tou d’Okay. La millor ocasió en el primer temps l’ha tingut Wagué després d’una bona recuperació i passada de Riqui Puig.

El VAR ha estat el protagonista en l’inici del segon temps perquè l’àrbitre ha anul·lat un gol al Celta per fora de joc d’Araujo, que havia recollit un refús de Cillessen a la sortida d’un córner. Els gallecs han sortit millor que el Barça i Boufal ha tornat a posar a prova el porter holandès en el llançament d’una falta i en un xut de rosca. Valverde ha mogut la banqueta i ha fet entrar Arturo Vidal per Arthur. Maxi Gómez hauria pogut avançar el Celta amb una rematada de cap a boca de canó però s’ha precipitat i li ha sortit excessivament fàcil per Cillessen. Però tot just després s’ha refet i ha marcat després d’una rematada excel·lent de primeres anticipant-se a Arturo Vidal. Murillo ha entrat per Todibo, també amb molèsties.

En els últims minuts, el Celta ha buscat el segon gol i l’ha trobat gràcies a un penal per unes mans de Wague assenyalades pel VAR mentre que el Barça ha intentat millorar i generar perill però tampoc ha estat encertat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)