Barça

“Jo no em rendiré”

Klopp. El tècnic del Liverpool confirma que Salah no podrà jugar per culpa del cop al cap que va rebre contra el Newcastle i reconeix que els espera un repte enorme però que manté l’esperança

La gesta de capgirar l’eliminatòria contra el Barça cada cop es complica més per al Liverpool. No podrà disposar de Firmino ni tampoc de Salah, que és baixa definitiva després del cop al cap que va rebre en el partit contra el Newcastle. “Ell vol jugar però no pot. Si no està bé, decideixen els metges. El cap de setmana sí que podrà jugar”, va afirmar Klopp. Una absència molt sensible i que encara dificulta més les coses a l’equip anglès. “No tenim dos dels nostres millors davanters i hem de fer quatre gols”, va admetre.

Però Klopp no és d’aquelles persones que es rendeixin fàcilment. Si ha de caure, ho farà dempeus i donant-ho tot fins a l’últim minut. Això sí que ho va voler deixar molt clar. “Suposo que abans que marquem l’estadi estarà tremolant. Però no només hem de marcar, sinó evitar que ho faci el Barça i això no passa gaire. Sabem que és un repte molt gran. Aquest és un equip increïble i ho intentarà al cent per cent. Mentre hi hagi esperança hi ha possibilitats. Jo no em rendiré.” Va insistir que l’eliminatòria no està com volien però que al marge de marcar i aprofitar les ocasions –“a Barcelona no ho vam fer”– havien d’estar molt ferms en defensa. “Pots fer tres gols en els minuts finals, però si n’has de fer cinc ja és més difícil. No hem d’encaixar-ne cap.”

Li van preguntar sobre la possibilitat que el Barça faci un canvi de sistema i jugui amb un 4-4-2, amb Semedo al lateral i Sergi Roberto al mig del camp. Klopp reconeix que seria un equip diferent però que el factor diferencial és Messi. “Una de les diferències és la posició de Messi. A Barcelona va jugar més pel centre i ens va fer més mal després de l’1 a 0. Amb Messi sempre és difícil. Si prens riscos, et castiguen. Fins i tot amb el 3 a 0 van tenir ocasions”, va dir. No va donar excessiva importància al precedent del que va fer la Roma la temporada passada contra el Barça perquè hi veu diferències importants. “La Roma va marcar un gol fora de casa i nosaltres, no. Serà el nostre tercer partit en sis dies i el Barça va canviar el seu equip sencer a Vigo, i això és una gran diferència.” Però malgrat els contratemps, avui espera un dia gloriós. “Serà una festa del futbol.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)