Barça

Vidal aguanta l’equip durant el primer temps

Champions. Les recuperacions del xilè van ajudar l’equip en el primer temps i dues pèrdues d’Alba van costar els dos primers gols

La naturalesa del Liverpool de Klopp és la d’un equip que imprimeix un ritme infernal, que no concedeix treves als rivals, als quals olora la sang i busca fer-los mal en cada un dels seus atacs. Només hi ha dues maneres de frenar-los: o bé monopolitzant la possessió de la pilota o igualant-los en intensitat i agressivitat per recuperar-la aviat i que no puguin córrer. En els primers minuts del partit, el Barça no va aconseguir tenir el control i es va veure superat pels anglesos. I durant aquest període va ser clau la figura d’Arturo Vidal en el mig del camp. El xilè, que ha guanyat la partida per la titularitat a Arthur en aquest tram final de la temporada, es va fer un tip de recuperar pilotes –sis–, de tallar xuts llançant-se a terra i d’imprimir caràcter a l’equip.

De fet, algunes recuperacions seves van acabar generant ocasions de gol a favor dels de Valverde, com per exemple un xut de Coutinho o un altre de Messi abans d’arribar al descans. Va deixar el camp completament fos perquè no va poder aguantar el ritme i l’esforç fet.

Jordi Alba, jugador clau per a l’equip aquesta temporada, va ser molt desafortunat, amb dues pèrdues de pilota que van costar els dos primers gols del Liverpool, i va fer un dels pitjors partits que se li recorden perquè en atac va desaprofitar dues bones ocasions, una per voler assistir Messi quan podia rematar i en una altra va errar en el xut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)