Barça

Messi, increpat a l’aeroport

Champions League. Abans de volar cap a Barcelona des de Liverpool, l’argentí va sentir com uns aficionats l’insultaven; Pepe Costa se’l va endur i va evitar que l’incident fos més gran

Dimarts, Leo Messi va viure una jornada molt dura a Liverpool: l’eliminació de la Champions, damunt la gespa d’Anfield Road, serà, sens dubte, un dels episodis de més mal record en la seva carrera. Per si no n’hi havia prou amb el contundent 4-0 contra el Liverpool, quan a la una de la matinada –hora d’aquí– l’argentí va arribar al control de seguretat de l’aeroport, hi va trobar un reduït grup d’aficionats que el van increpar, fent-lo responsable de la dura derrota que havia condemnat el Barça. Messi va ser l’últim de marxar de l’estadi perquè va passar el control antidopatge i això va retardar la seva sortida. Per això, a l’aeroport de Liverpool va coincidir amb aquests seguidors, que van arribar a insultar-lo. L’acompanyava Pepe Costa, el director de l’oficina del jugador, que se’l va endur després de comprovar que, molest pel que estava sentint, el capità del FC Barcelona podia encarar-se amb les persones que l’estaven increpant. Per sort, l’incident no va anar a més. De fet, un altre grup d’aficionats va donar suport a Messi, aplaudint-lo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)