Barça

Laporta desafia Bartomeu a convocar eleccions

Des de Twitter. Després de la desfeta del Barça en la Champions, l’expresident blaugrana repta la directiva a un enfrontament a les urnes i assegura que tornarà a presentar-se

Poques hores després de la dura eliminació del Barça en la semifinal de la Champions League, en la dolorosa nit de dimarts a Anfield Road, Joan Laporta va demanar a la junta directiva que presideix Josep Maria Bartomeu que convoqui eleccions aquest estiu i va anunciar que, si així succeeix, presentarà la seva candidatura. Qui va ser el màxim mandatari blaugrana entre el 2003 i el 2010 va fer públic el seu repte amb una piulada a Twitter, durant la tarda d’ahir. “Per cert, la directiva no volia convocar eleccions aquest estiu? Doncs que ho faci. Estic disposat a presentar-m’hi, i qui vulgui recuperar el model de club per tornar a aconseguir la glòria per fer història, si ho vol, em podrà votar. Visca el Barça!”, va escriure.

Al matí, Laporta ja s’havia dirigit a la directiva presidida per Josep Maria Bartomeu amb un altre missatge des d’aquesta mateixa xarxa social, en el qual es mostrava molt crític amb l’equip de govern del club: “Decebut i emprenyat com tots els culers. Constatar un cop més que aquesta directiva ha abandonat la filosofia que va fer del Barça una referència mundial, espero que els socis no es deixin enredar més.”

En concloure el seu segon mandat, l’any 2010, Joan Laporta va deixar de dirigir el FC Barcelona. Cinc anys després, l’estiu del 2015, es va presentar als últims comicis convocats per a la presidència del club, però va perdre contra Josep Maria Bartomeu.

Freixa, Benedito i Font

Altres candidats a la presidència del Barça també es van manifestar durant la jornada d’ahir des de les xarxes socials, després de la desfeta de l’equip d’Ernesto Valverde, en la semifinal de la Champions, contra el Liverpool. Toni Freixa, que també va ser directiu, en el primer mandat de Joan Laporta i en el primer de Josep Maria Bartomeu, va mostrar-se conciliador: “No he canviat ni un mil·límetre el meu concepte de club, que defenso des del 2015. Però avui no és el dia de sortir a atiar el foc. Tenim la junta que els socis van triar i, fins al 2021, ple respecte i confiança en les decisions que prenguin per millorar la situació.” Agustí Benedito, per la seva banda, va ser més concís: “Sempre Barça. Sempre. Bona nit, culers”, es va limitar a publicar l’excandidat i exdirectiu, que va intentar tirar endavant una moció de censura contra Josep Maria Bartomeu el setembre del 2017. Finalment, Víctor Font, el precandidat en les eleccions que es faran el 2021, va escriure el següent missatge: “Enhorabona al Liverpool en la nit més dolorosa des de la final de Sevilla. Cal continuar treballant perquè amb el millor jugador de la història tornarem a guanyar la Champions. Ens hem d’aixecar i ho farem. Som-hi Barça!”.

LES PIULADES DE LAPORTA

La directiva no volia convocar eleccions aquest estiu? Doncs que ho faci. Estic disposat a presentar-m’hi, i qui vulgui recuperar el model de club per tornar a aconseguir la glòria per fer història, si ho vol, em podrà votar
Constatar un cop més que aquesta directiva ha abandonat la filosofia que va fer del Barça una referència mundial, espero que els socis no es deixin enredar més
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)