Barça

La Fiscalia recorre l’absolució de Rosell

Tribunals. Considera que hi ha hagut “un error de valoració de la prova” i demana l’anul·lació de la sentència i un nou judici, amb un altre tribunal

La Fiscalia de l’Audiència Nacional ha recorregut l’absolució de l’expresident del FC Barcelona, Sandro Rosell, de blanquejar comissions rebudes per l’expresident de la Confederació Brasilera de Futbol, Ricardo Teixeira, al·legant una mala valoració de la prova, i ha reclamat que se celebri un nou judici contra ell.

La Secció Primera de l’Audiència va absoldre Rosell en aplicar-li el principi d’in dubio pro reo; és a dir, que en cas de dubte es pronuncia a favor del reu, quan l’expresident blaugrana s’enfrontava a una petició fiscal de 6 anys de presó. En una nota, la Fiscalia informa que ha recorregut la sentència davant la Sala d’Apel·lacions de l’Audiència Nacional en entendre que hi ha hagut “un error en la valoració de la prova”, per la qual cosa sol·licita “l’anul·lació de la decisió absolutòria per insuficiència de motivació” i la celebració d’un nou judici amb “una composició diferent” del tribunal.

Quan es va anunciar l’absolució de Sandro Rosell, els seus advocats van avançar que la Fiscalia recorreria la decisió de l’Audiència Nacional i també que no tindria recorregut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)