Barça

Bartomeu: “Valverde és el tècnic que volem”

Ratificat. El president dona suport a l’entrenador una setmana després de l’eliminació de la Champions i parla d’un projecte “a mitjà i llarg termini”

Josep Maria Bartomeu ha trigat vuit dies, després de la desfeta d’Anfield, a donar suport públicament a Ernesto Valverde. Ho ha fet, això sí, de manera clara i sense embuts. “És l’entrenador que volem”, va dir ahir davant la premsa. El president del FC Barcelona va aprofitar l’acte de presentació de la reedició del llibre Kubala, de Manuel Ibáñez Escofet, que es va fer a la Casa del Llibre de Barcelona, per ratificar el tècnic. “Valverde ja va dir l’altre dia, en roda de premsa, que té el suport del president i de la junta. Té contracte en vigor i estem molt contents amb ell. Aquest és un projecte a mitjà i llarg termini”, va recordar. “La planificació de la temporada vinent està en marxa des de fa temps, ja hi ha jugadors fitxats i en seguirem parlant quan passi la final de copa”, va comentar també.

De fet, en la darrera junta directiva blaugrana es va decidir no parlar de futur fins després del partit que tancarà aquest curs, el dissabte 25 de maig, contra el València. Ahir Bartomeu es va referir, precisament, al rival que el Barça trobarà en la final del Benito Villamarín per destacar el bon moment en què es troba i el fet que ha anat de menys a més aquesta temporada. En tot cas, el mandatari blaugrana va assegurar que el que passi en la final de copa no determinarà cap decisió futura.

El president va subratllar, per altra banda, que el més important en aquest moment és que l’equip es refaci del cop anímic que va suposar l’eliminació en la semifinal de la Champions, contra el Liverpool. “Vam encaixar una derrota dolorosa i cal recuperar l’ànim, la il·lusió i les ganes de competir. Ens estem recuperant de l’eliminació europea.”

EL FUTUR

“Parlarem de la planificació de la temporada vinent després de la final de copa”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)