Barça

“Arribem a aquesta final amb grans sensacions”

Lluís Cortés, Lieke Martens i Vicky Losada. Entrenador i jugadores del Barça

El Barça té una cita amb la història a Budapest. Primera final de la Champions per a la secció femenina del club. Paraules importants. El context, la transcendència i la novetat pesen. També l’estatus del rival. Però quan en una roda de premsa prèvia a una final un tècnic i una de les futbolistes amb més pes dins la plantilla coincideixen a assenyalar que les sensacions prèvies al partit són positives, bon senyal. És el cas de Lluís Cortés i Lieke Martens. Si les sensacions acompanyen anímicament, les cames van soles. Una mentalitat forta i positiva és sovint el millor antídot contra la pressió. Creure és poder. I aquest Barça vol i pot fer història. “Sabem que l’Olympique té molt bones jugadores, però tinc bones sensacions amb el nostre equip i estem molt motivades per a aquesta final”, admet l’holandesa. “Les sensacions són molt bones. Arribar fins aquí és un premi i passi el que passi això no és el final del procés”, assegura Cortés.

El talent ofensiu de les franceses preocupa, però el Barça arriba a la final amb uns bons números defensius i amb la carta de Sandra Paños sota la màniga. “Si aconseguim mantenir la porteria a zero serà un bon senyal. L’equip està fent un treball defensiu molt bo, tenim la millor portera de la lliga i si tenim nosaltres la pilota evitarem que ens puguin fer ocasions de gol”, considera Cortés.

Optimisme també en la boca de Vicky Losada, una altra de les jugadores amb més ascendència dins el vestidor. Ella somiava des de feia anys amb aquest dia: “Independentment del resultat de la final, nosaltres volem ensenyar el nostre futbol i arribar fins aquí és només el principi d’un futur que només pot ser bo.” “Els números de l’Olympique són molt bons. Tenen un grandíssim equip. Però les coneixem bé. Hem jugat contra elles en el passat i això ajuda. Sortirem a fer el nostre joc i a veure què passa.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)