Barça

Semedo rep l’alta hospitalària i Arthur torna a entrenar-se

Prudència. Ha superat satisfactòriament les proves realitzades per la contusió cranial però el club ha informat que a partir d’ara seguirà el protocol establert en aquest tipus de casos i es valorarà la seva tornada als entrenaments.

Semedo ja es a Barcelona després de rebre l’alta hospitalària després d’estar tota la nit de diumenge en observació en un hospital de Bilbao després de fer-se una contusió cranial en el partit contra l’Eibar. Ara bé, això no significa que el defensa portuguès ja tingui el vist i plau dels metges del club per incorporar-se de nou a la feina amb el grup. Segons el comunicat mèdic, a partir d’ara seguirà el protocol establert en aquest tipus de casos i es valorarà la seva tornada als entrenaments. Caldrà esperar uns dies i a la seva evolució per veure si estarà en condicions de participar en la final de la copa del Rei de dissabte a Sevilla.

L’altra noticia del matí ha estat el retorn d’Arthur Melo als entrenaments. El migcampista brasiler fa temps que té problemes al pubis, com va dir Valverde a Eibar. En un entrenament de recuperació, el tècnic també ha comptat amb Iñaki Peña, Wague, Monchu, Riqui Puig, Carles Pérez i Abel Ruiz del Barça B i Arnau Tenas del Juvenil A.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)