Barça

Quatre gols d’avantatge en la Bota d’Or

Kilian Mbappé no es vol donar encara per derrotat en la lluita que manté amb Leo Messi per aconseguir convertir-se en el guanyador de la propera edició de la Bota d’Or. Ho té pràcticament impossible després dels dos gols de Leo Messi contra l’Eibar de diumenge, però el davanter francès no ha dit encara l’última paraula. Es veu amb possibilitats de capgirar aquests quatre gols de desavantatge que manté amb l’argentí, encara que deixa molt clar que per a ell serà un honor perdre la disputa contra el millor futbolista del món. “Em dic a mi mateix que fins i tot si perdo, perdo contra Messi, un dels millors jugadors de la història. Pensar que la vaig poder tenir fins a l’últim partit, també és un orgull. Però això no s’ha acabat!”, va dir. Mbappé tindrà una última oportunitat aquest divendres en el partit que el seu equip jugarà contra el Reims, però li cal una gesta brutal.

El davanter del PSG, club que ahir va assegurar-ne la continuïtat, també va admetre que Leo Messi mereix guanyar també la Pilota d’Or malgrat l’eliminació blaugrana en la Champions. “El favorit és Messi. L’eliminació no canvia res. És el millor en tot.”, va afirmar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)