Barça

Carles Pérez engreixa la llista

El cinquè debutant. L’extrem de Granollers treu el cap en el primer equip, premiat per la seva carrera al club

En un entorn competitiu en què cada punt perdut comporta un terrabastall, el Barça només mira de reüll els joves que venen del filial. En la darrera jornada contra l’Eibar, amb la lliga decidida, Carles Pérez va debutar en l’ocàs de la seva carrera amb el Barça. A 21 anys, el curs passat va refusar sucoses ofertes convençut que viuria una dinàmica més pròxima al primer equip. Enguany, en una bona temporada amb el filial, ha hagut d’esperar a la darrera jornada per ser el cinquè debutant en la lliga amb l’equip de Valverde.

“Quan he saltat al terreny de joc, l’entrenador m’ha dit que jugués amb desimboltura i confiança, com si ho fes amb el Barça B”, va declarar el jugador després de l’enfrontament. Va reconèixer que havia completat “el somni de la seva vida”. Pérez ha disputat aquesta temporada 26 partits i ha marcat nou gols amb l’equip de Pimienta i la seva carrera, blaugrana des que era cadet, quan va arribar procedent de l’Espanyol, demana a crits un escenari millor que la categoria de bronze. Fa dues temporades, a segona A, va disputar 27 partits (3 gols), amb unes actuacions que van despertar l’interès de diversos equips. Finalment, el jugador va decidir renovar fins al 2020 (amb una clàusula de 100 milions, segons fonts oficials) atret per la presència de Pimienta al filial.

El futur

Així, doncs, Pérez es mou en un context difícil respecte del seu futur perquè el filial el curs que ve jugarà a segona B i l’extrem sembla haver tancat el cicle de les categories inferiors. La renovació fins al 2020 no l’impedirà considerar escenaris diferents que impliquin un salt.

LES XIFRES

Wagué 225 minuts
3 partits (contra l’Osca, el Celta i l’Eibar).
Riqui Puig 167 minuts
2 partits (Contra l’Osca i contra el Celta)
Collado 84 minuts
1 partit (contra el Celta)
Abel Ruiz 22 minuts
1 partit (contra el Getafe)
Carles Pérez 18 minuts
1 partit (contra l’Eibar)
516
minuts
en la lliga han completat els jugadors del filial aquest curs amb el primer equip.
7
temporades
fa que els minuts en lliga dels jugadors del filial no superen els 1.000.
8
jugadors
han debutat en el primer equip aquest curs comptant totes les competicions.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)