Barça

“Estaria bé jugar amb De Jong, però no sé què passarà”

De Ligt. El defensa de l’Ajax continua alimentant les especulacions sobre el seu futur després que el seu agent, Mino Raiola, hagi exigit comissions molt elevades al Barça pel seu traspàs

Matthijs de Ligt es un dels grans objectius del FC Barcelona de cara a reforçar l’equip per la temporada vinent. El seu fitxatge gairebé es va donar per fet fa uns dies, però la realitat és que ara com ara hi ha dubtes sobre on acabarà el jove central holandès. No és cap secret que el club blaugrana és un dels equips més ben situats per endur-se’l, però caldrà veure què acaba passant, perquè té molts pretendents i el seu agent, Mino Raiola, no està posant les coses gaire fàcils. Exigeix una comissió pel fitxatge espectacular i que sobrepassa els límits que es marca el club a l’hora dels traspassos, i també ha demanat una fitxa excessivament elevada pel seu representat, que ja tenia un principi d’acord amb el Barça. Tot i això, el FC Barcelona està fent tots els possibles per satisfer les peticions del jugador, encara que també tenen molt clar que no pensen trencar l’escala salarial ni fer cap bogeria.

La seva principal arma és que De Ligt vol jugar en el Barça perquè allà ho farà el seu gran amic, De Jong, encara que ell continua alimentant les especulacions sobre on acabarà. “Crec que De Jong ha fet una gran temporada, el vaig votar com a millor jugador. Es mereix fitxar pel Barça. Si hi jugaré amb ell? Estaria bé jugar al mateix equip del Frenkie, però no sé què passarà”, va assenyalar després de rebre el premi de millor jugador de la lliga.

Stam el veu adaptant-se

L’exdefensa holandès, que ha substituït Van Bronckhorst com a tècnic del Feyenoord, està convençut que De Ligt es podria adaptar perfectament al Barça. “Crec que Matthijs de Ligt s’hi pot adaptar. Seria molt interessant veure com respon enfrontant-se als jugadors en una lliga amb un nivell més alt, no només durant unes setmanes com li passa en la Champions, sinó totes les setmanes”, va afirmar el tècnic, que entén que el Barça es vulgui reforçar en la zona defensiva.

COMPLICAT

El Barça està disposat a fer un esforç per ell, però sense arribar a certs límits

Radio Galega revela una oferta per Maxi Gómez

El FC Barcelona vol reforçar la davantera de cara a la temporada vinent. No és cap secret que un dels futbolistes que fa temps que segueix és el davanter del Celta de Vigo Maxi Gómez. Fins i tot a Luis Suárez se li ha preguntat en alguna ocasió si veu el seu compatriota preparat per fer el salt a un equip gran com el Barça. Doncs bé, segons va informar Radio Galega, el club blaugrana va fer una primera proposta pel jugador que va ser rebutjada pel Celta. Era una oferta de 25 milions d’euros, molt allunyada dels 50 que té de clàusula de rescissió el davanter uruguaià. El Celta estaria disposat a vendre’l, però la quantitat s’hauria d’aproximar més a la de la seva llibertat. Maxi Gómez ha fet 13 gols aquesta temporada en la lliga –va marcar contra el Barça– i té contracte amb el Celta fins al juny del 2022.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)