Barça

Alfonseda decideix

barça 4 valència 3

BARÇA:Reina, Rifé, Gallego, Eladio, Torres, Costas, Rexach, Marcial (Fusté, 31’), Dueñas (Alfonseda, 65’), Zabala i Asensi.VALÈNCIA:Abelardo, Sol, Barrachina, Vidagany, Martínez, Claramunt I, Sergio (Forment, 78’), Poli, Ansola (Claramunt II, 78’), Paquito i Valdez.GOLS:0-1 (23’) Claramunt de penal. 1-1 (51’) Fusté. 1-2 (48’) Paquito. 2-2 (71’) Zabala. 3-2 (100’) Zabala. 3-3 (102’) Valdez. 4-3 (113’) Alfonseda.ÀRBITRE:Sáiz Elisondo.PÚBLIC:100.200 espectadors al Santiago Bernabéu.

Fusté va agafar la pilota al mig del camp, va fer una gran jugada, va servir la pilota a Alfonseda en profunditat i aquest va retallar el porter i va acabar fent el definitiu 4-3 per al Barça en la segona part de la pròrroga. Els blaugrana, d’aquesta manera, trencaven una ratxa de dues temporades sense alçar cap títol.

El partit havia estat titànic. Amb dos equips abocats a l’atac que van prémer l’accelerador des del xiulet inicial. El València potser va dosificar malament els esforços i ho va acabar pagant en la pròrroga. Abans, el Barça havia sabut igualar els dos avantatges que van tenir els valencians amb gols de Fusté i Zabala, que va fer un doblet. El València va veure com l’àrbitre expulsava Sol per protestar un gol blaugrana i en la pròrroga, tot i que mai va donar el seu braç a tòrcer, el Barça va ser millor. El capità Rifé va ser l’encarregat d’alçar l’aleshores 17a copa del club blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)