Barça

Sevilla respirarà futbol durant tot el dia

Ambient de gran final. La Barça Fan Zone Estrella Damm, situada a 400 metres del Villamarín, al costat de la Ciudad Deportiva Bética Luis del Sol, estarà oberta avui de les 10 h a les 18.30 h

El Benito Villamarín va abaixar la persiana el 12 de maig després del partit contra l’Osca. Aquell va ser l’últim partit del Betis de Setién a casa aquesta temporada 2018/19. Dues setmanes després, el Villamarín tornarà a obrir de nou avui les seves portes. No cada dia es pot ser seu d’una final de copa. No hi serà el Betis com a amfitrió perquè el València ho va evitar en les semifinals, cert, però l’ambient als carrers de Sevilla està igualment assegurat. Tota la ciutat respira ambient de final.

Color, música i festa estan garantits a la Fan Zone Estrella Damm del Barça, situada a 400 metres de l’estadi, al costat de la Ciudad Deportiva Bética Luis del Sol, en un solar entre les avingudes Itàlia, Holanda i Jerez. Aquest serà el punt neuràlgic de la festa en clau blaugrana abans de la final. L’horari serà de les deu del matí a dos quarts de set de la tarda, i els actes d’animació començaran a les onze. A l’escenari central hi haurà El show de Barça TV, amb actuacions musicals –confirmats Gemeliers, Ana Mena i Arnau Griso– i entrevistes amb personatges coneguts del món del futbol i de l’espectacle com ara India Martínez, Marwan i Arturo Valls, entre d’altres. També està confirmada la presència d’alguns Barça Legends, com el Chapi Ferrer, Juan Carlos i Goikoetxea. Durant tota la jornada també estarà habilitat un espai amb diferents jocs i activitats, com ara una pista de Street Football. L’espai tindrà un ampli ventall d’oferta gastronòmica, amb food trucks.

La Fan Zone del València estarà situada a l’avinguda de Las Razas, número 41, a uns 900 metres del Villamarín.

Per als socis i aficionats culers que no es desplacin fins a Sevilla, Barça TV oferirà en directe un programa especial de tota l’activitat de la Barça Fan Zone Estrella Damm des de les onze del matí fins a les cinc de la tarda, presentat pels periodistes Edgar Fornós i Cristina Collado, que també es podrà veure per streaming al web del club. La programació corresponent a la final també inclourà un especial Marcador, que informarà de tota la prèvia del partit a partir de les sis de la tarda.

AFICIÓ RIVAL

La Fan Zone del València estarà situada a l’avinguda de Las Razas, 41
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)