Barça

Cordialitat entre clubs abans de la gran final

Sopar de directives. Josep Maria Bartomeu, Anil Murthy i Luis Rubiales presideixen l’àpat oficial de la final als Reales Alcázares de Sevilla i desitgen un bon espectacle al Villamarín

La final de la copa del Rei serà retransmesa en directe per TVE (21 h). Oficial. Fi al serial. Després d’un fort estira i arronsa entre la televisió pública espanyola, Mediapro i la federació, ahir es va fer oficial la notícia. La confirmació va arribar poques hores abans del sopar de directives que es va celebrar als Reales Alcázares de Sevilla. Hi van ser presents el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, el president de la federació, Luis Rubiales, i Anil Murthy com a màxim representant del València CF. Tots ells acompanyats d’una alta representació de directius d’un i altre club. Ni Bartomeu ni Murthy van parlar. Sí ho va fer Rubiales: “Aquest partit ocupa els cinc sentits per part de la federació. Ja sentim el pessigolleig de la gran final. Volem que hi hagi emoció i bon futbol i que sigui una final molt disputada”.

En clau blaugrana va ser Guillermo Amor, director de relacions institucionals i esportives del primer equip, l’encarregat de fer una valoració en les hores prèvies a la final: “Volem fer un gran partit i acomiadar la temporada amb un doblet. Amb la supercopa que ja vam guanyar a l’estiu serien tres títols en una temporada i seria un gran any”.

Per part del València va parlar el seu director general, Mateu Alemany. Igual que havien dit Marcelino, Dani Parejo i Jaume Domènech des de Jerez hores abans en la roda de premsa prèvia a la final, màxima il·lusió també per part seva: “Demà [avui pel lector] hi haurà un ambient espectacular al Villamarín i a tota la ciutat de Sevilla. El Barça és el campió de lliga i un dels semifinalistes de la Champions i ha estat el gran dominador de la copa del Rei en els últims anys. Serà un rival difícil, naturalment, però el més important és que nosaltres arribem en un bon moment de forma i que el Barça no ens ha guanyat aquest any”.

GUILLERMO AMOR

“Volem tancar la temporada amb el doblet. Sumat a la supercopa seria un gran any”

MATEU ALEMANY

“El Barça és el gran dominador de la copa, però aquest any no ens ha guanyat”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)