Barça

Un comiat amarg per a Cillessen

Darrer partit. El porter holandès tanca amb una derrota en la seva competició una trajectòria de tres temporades en el Barça

Tot i que no hi ha una confirmació oficial, el més probable és que Cillessen abandoni el Barça aquest estiu. El porter holandès, doncs, ha tancat una gran trajectòria al club amb una decepció: no ha pogut aconseguir el títol de copa, la competició en què ha tingut tot el protagonisme. Cillessen, que ha aconseguit de manera activa dues copes, marxa amb una sensació amarga després de la seva arribada procedent de l’Ajax fa tres temporades.

En el partit d’ahir, el porter va tenir una actuació discreta ja que si bé no va tenir una responsabilitat directa en els dos gols que el València va marcar la seva intervenció no va poder evitar les dues dianes. De fet, quan va haver d’actuar –en molt poques ocasions– no va estar gaire fi, com en l’un contra un amb Rodrigo, que el va driblar amb molta facilitat tot i que la jugada no va acabar en gol per la intervenció de Piqué sobre la línia de gol. En els moments de més desesperació, el sentinella va ser una part activa de l’atac del Barça pujant a rematar en un servei de córner tot i que la jugada no va acabar amb èxit. El seu partit va acabar amb una intervenció i amb dos gols encaixats.

El futur

Cillessen tanca una etapa de tres temporades amb el Barça, amb trenta anys, buscant nous horitzons a Europa on pugui tenir més protagonisme. Al conjunt blaugrana, on va arribar per tretze milions d’euros, sempre ha estat a l’ombra de Ter Stegen, que li ha deixat les engrunes (37 partits disputats). Les seves bones actuacions, però, li han permès revalorar-se en el mercat de porters, ara mateix en clara inflació, de manera que el Barça busca un traspàs en què pugui obtenir al voltant de 15 o 20 milions d’euros. El Benfica és l’equip que més interès ha mostrat en el porter.

LA DADA

1
aturada
va fer Cillessen en el seu darrer partit amb la samarreta del Barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)