Barça

Ernesto Valverde

Entrenador del Barça

“Sempre estàs millor si guanyes, però em trobo bé”

Ernesto Valverde va entomar les preguntes de la premsa després de la derrota del seu equip en la final de copa, contra el València, resignat, decebut i seriós. El segon cop dur en les últimes setmanes, després de la desfeta d’Anfield en la Champions League, deixa el Barça sense la possibilitat d’aconseguir un altre títol. Si fa quinze dies s’esvaïa la possibilitat del triplet, ahir es va esvair el doblet. “Hem generat una expectativa molt alta i ens hem quedat en el camí”, manifestava el tècnic, en referència a aquesta circumstància. “El partit ha estat estrany, ells ens han castigat molt les vegades que han arribat a la nostra porteria, perquè han tingut molt d’encert. Per altra banda, en defensa han estat tan enrere que ens han fet molt difícil travessar les seves línies. En el segon temps, hem sortit obertament a l’atac i hem pogut retallar la diferència, però no hem aconseguit empatar”, va manifestar en el seu relat de la final. Valverde no considera la derrota contra el Liverpool comparable a la d’ahir, contra el València: “Són dos partits diferents. La realitat és que fa un mes celebràvem el títol de lliga i la possibilitat de guanyar dos títols més i que nosaltres som els que hem provocat aquesta expectativa tan alta.”

Més tard, en roda de premsa, l’entrenador blaugrana no va voler respondre sobre si el seu crèdit s’ha esgotat i, quan li van preguntar si es veu amb forces de continuar a la banqueta del Barça, va contestar afirmativament. “Em trobo bé. Sempre estàs millor quan guanyes, és clar. Els entrenadors sempre estem disposats a capgirar les coses. Però si em donen a triar entre caure en la final de la copa o en els quarts, prefereixo caure en la final. I si em donen a triar entre caure en la semifinal de la Champions o en la fase de grups, trio la semifinal. En tot cas, és dur perdre una final”, va dir. Sobre els dos gols que va encaixar el seu equip, tots dos en la primera part, Valverde va explicar: “En el primer ens hem desajustat molt en defensa, no hem estat llestos i ells ho han fet molt bé. El segon ha estat més un encert seu. En la primera part dominàvem el partit, però ens faltava una mica d’espurna en els últims metres. I el València contraataca molt bé.”

GOT MIG PLE

“M’estimo més caure en la final de copa que en els quarts o en els vuitens de final”

DOMINI INFRUCTUÓS

“En la primera part dominàvem, però ens faltava espurna en els últims metres”

EFECTIVITAT LETAL

“Ens han castigat molt les vegades que han arribat a la nostra porteria”

RES A VEURE

“La derrota a Liverpool i la d’aquesta final de copa són molt diferents”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)