Barça

Luis Suárez justifica la seva absència en la final de la copa

Luis Suárez ha sortit al pas dels comentaris que insinuen que va prioritzar la disputa de la copa Amèrica a la final de la copa del Rei que el Barça va perdre ahir contra el València a Sevilla. Avui Luis Suárez ha publicat un comunicat a les seves xarxes socials per justificar el fet d’haver-se perdut la final del Villamarín. El davanter es va operar del genoll el passat 9 de maig just després de la derrota contra el Liverpool i s’ha perdut els últims partits amb el Barça.

El davanter uruguaià assegura que l’operació era degut a una ruptura del menisc del genoll i que “no té absolutament res a veure” amb la lesió de cartílag que arrossega a la mateix articulació des de principis de temporada i que va superar gràcies a la feina dels serveis mèdics del club, als quals va voler agrair la seva feina.

El davanter, a més, lamenta que “s’estan dient moltes coses amb mala intenció i per posar en dubte la meva professionalitat” i afegeix que sembla que li vulguin “fer mal”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)