Barça

Plou, i sense triplet, no hi ha paraigües

El triplet del 2015 va ser el gran aliat de Josep Maria Bartomeu en les últimes eleccions. Li va donar la presidència. Ras i curt. Els títols sempre manen. Hauria pogut repetir ara al 2019. Però dues derrotes ho han llançat tot per la borda i lògicament ara molts ulls miren també cap a la llotja. Fins i tot Joan Laporta ha tret el nas buscant guerra de nou.

Aquest estiu Bartomeu està obligat a posar-se el vestit presidencialista. Ho va fer recentment amb el fitxatge de Frenkie De Jong. El seu intervencionisme va ser determinant per tal que es concretés l’operació. Calen decisions importants a nivell de planificació esportiva i cal valentia per prendre-les. Potser la valentia que ha faltat aquests últims anys per impedir que el club estigui en mans dels jugadors per exemple. Alguns acusen a la junta d’haver-se allunyat del model. La depressió actual situa al president també davant el seu examen particular.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)