Barça

La nova Supercopa se celebrarà entre el 8 i el 12 de gener

Format. Les semifinals, que seran per sorteig, se celebraran els dies 8 i 9 i la final el 12. Participaran el Barça, el València, l’Atlético i el Real Madrid

Podria haver-hi un clàssic en les semifinals de la nova Supercopa d’Espanya. Dependrà del sorteig perquè els encreuaments fixats no tenen validesa. La federació espanyola ha confirmat que en coincidir un mateix equip, el Barça, en la seva condició de campió de lliga i subcampió de Copa, el reglament de la competició obliga a fer un sorteig. Les semifinals d’aquesta nova competició en la qual participen el Barça, el València, l’Atlético de Madrid i el Real Madrid se celebraran el 8 i el 9 de gener i la final el 12.

Aquest nou format de final a quatre, però, encara no està segur que es pugui implantar malgrat que ja va ser aprovat per la federació espanyola. El motiu es que necessita encara el vist i plau de Laliga i també necessita l’aprovació del Consell Superior d’Esports (CSD).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)