Barça

El club continua debatent el futur de Valverde

Calma. Al Barça asseguren que encara estan reflexionant sobre la seva continuïtat davant una informació que el situava fora avui mateix

Valverde està més fora avui que ahir del FC Barcelona. Però la decisió encara no està presa. Durant el matí hi ha hagut molt enrenou al voltant del futur del tècnic perquè segons ha avançat el periodista Jordi Basté a Rac1, avui mateix estava previst que el president Josep Maria Bartomeu li comuniqués a Valverde que no compten amb ell de cara a dirigir l’equip la propera temporada. Seria, per tant, el principal cap de turc del mal final de temporada de l’equip blaugrana, amb la dura eliminació en les semifinals de la champions contra el Liverpool i la derrota en la final de la copa del Rei contra el València.

El club blaugrana, però, ha volgut negar aquesta informació assegurant que avui es pugui prendre una decisió definitiva sobre el futur del tècnic. Insisteixen que tots els responsables encara estan reflexionant sobre la situació de l’equip, quines places reforçar i quines altes i baixes donar, i, per descomptat, qui es el millor per endegar el nou projecte. Valverde té el suport de la plantilla i també del president Josep Maria Bartomeu, que està sent molt pressionat per alguns membres de la directiva i de la direcció esportiva perquè prescindeixi de l’actual entrenador del primer equip. Ara bé, el que es innegable es que Valverde està més a fora que dins del Barça

El més ben situat per si finalment se l’acaba destituït seria l’actual seleccionador de Bèlgica, el català Robert Martínez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)