Barça

El Barça confia a fer caixa amb Denis i André Gomes

Mercat. El València mostra interès pel gallec i el jugador veu amb bons ulls tornar a jugar sota les ordres de Marcelino, amb qui va coincidir al Vila-real, i la Premier aposta pel portuguès

Acabada la temporada, ara arriba el torn perquè la secretaria comenci a fer la feina als despatxos. Això no significa que no faci mesos que ja treballen, però és en els que ara venen que els telèfons de Pep Segura, Abidal i Planes no pararan de treure fum. Hi haurà molts moviments en les entrades, però també en les sortides. Hi ha dos casos molt evidents i són els referents als cedits Denis Suárez i André Gomes, que tornen al club el primer de juliol per contracte. La intenció del Barça és que tornin a marxar i aconseguir per tots dos una bona xifra econòmica que alleugereixi la càrrega econòmica que s’haurà de fer per reforçar la plantilla. Els dos futbolistes tenen bona anomenada i el club espera que arribin propostes atractives.

En el cas de Denis Suárez, el València ja ha reconegut obertament que el jugador l’interessa. Ho va dir el director general, Mateu Alemany: “Sortiran noms, la nostra obligació és estar en el mercat; la llista pot ser llarguíssima i Denis Suárez serà un d’ells. És interessant.” Denis Suárez està cedit a l’Arsenal, que té una opció de compra per 25 milions d’euros. És gairebé impossible que l’exerceixin perquè amb prou feines ha jugat a l’equip entrenat per Unai Emery –sis partits–. El migcampista gallec veu amb molt bons ulls poder recalar al València perquè l’entrenador és Marcelino i recorda que una de les seves millors temporades la va fer sota les seves ordres. Tornaria a estar sota les ordres d’un tècnic que el vol, el coneix i confia en ell. Ara bé, quedaria la part més difícil, que és negociar amb el Barça, que vol aconseguir prop de 30 milions pel jugador, una xifra que els valencians no posaran sobre la taula. El club blaugrana el va renovar fins al 2021 abans de cedir-lo precisament pensant en un traspàs.

En el cas d’André Gomes, el seu futur continuarà en la lliga anglesa. El que no se sap encara és en quin equip. L’Everton, on està cedit –l’estiu passat el Barça va vendre’ls Yerry Mina i Digne també–, el vol comprar però també hi ha altres equips com el Tottenham o el West Ham que estan atents al que pugui passar. El Barça va cobrar 2,2 milions per la cessió i intentarà vendre’l per uns 30 o 35 milions d’euros per no perdre diners en l’operació.

EL VALÈNCIA

Mateu Alemany, director general, considera Denis una opció molt “interessant”

ANDRÉ GOMES

L’Everton el vol comprar, però altres equips de la lliga anglesa també el volen

Arda i Douglas

El Barça va cedir Arda Turan al Basaksehir fins al 30 de juny del 2020, que és quan acaba el contracte. Algunes informacions asseguren que el club turc no compta amb ell i si el jugador rep alguna oferta hauria de negociar també amb el Barça. Douglas, cedit al Sivasspor, ja no tornarà aquest estiu a la disciplina blaugrana perquè acaba el contracte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)