Barça

Carta de Ter Stegen a l’afició del Barça

Barça. El porter alemany agraeix el suport del públic i analitza la temporada 2018/19 en un text publicat al web del club

Marc André Ter Stegen ha volgut adreçar-se a l’afició blaugrana per tancar la temporada. Per això, el porter alemany ha publicat aquest text en el web del club:

“Estimada família blaugrana i seguidors,

La temporada 2018/19 arriba al final pel que fa a les competicions de clubs i alhora s’acaba aquest curs per a mi, ja que no aniré amb la selecció pels problemes amb el genoll. Estic totalment dedicat a la meva recuperació i estic treballant durament a les instal·lacions del Club per tornar al 100% com més aviat millor. Ha estat una temporada intensa i tinc ganes de les vacances d’estiu per descansar i airejar el cap.

Hem aconseguit l’objectiu de conquerir la Lliga, i en aquesta ocasió amb un avantatge significatiu per davant dels nostres rivals. Hem treballat dur per aixecar novament el trofeu i en aquesta ocasió ho vam poder celebrar al Camp Nou. Aquesta és la meva quarta Lliga guanyada en cinc anys. I per al FC Barcelona és la vuitena en 11 anys. Un gran èxit!

D’altra banda, estic decebut, igual que tots els companys d’equip, Club i seguidors, pel fet que la temporada es tanqui d’aquesta manera. Ha estat una bona temporada per a nosaltres, però no perfecta, ja que hi ha hagut moments durs en aquest final de curs.

Primerament, a la Lliga de Campions contra el Liverpool a Anfield, on no vam estar suficientment correctes. En segon lloc, a la final contra el València, en què no vam poder fer història guanyant la cinquena Copa consecutiva.

És el final de la meva cinquena temporada al Barça, havent completat 190 partits defensant la samarreta del Barça amb orgull. És un honor que canteu el meu nom de la manera que ho feu! Gràcies pel suport darrere la meva porteria, el suport en els partits fora de casa, la manera que tracteu i respecteu la meva família i a mi en aquesta ciutat especial. El vostre suport no només se sent quan estic jugant al camp. I per a aquells qui no viviu aquí, intento expressar-vos el meu agraïment al màxim nombre de vosaltres a través de les xarxes socials. És impressionant veure la nostra increïble massa global de seguidors.

Per concloure, també voldria agrair a tothom dels diversos departaments del Club, per tot el magnífic treball que fan i el suport consistent que ens donen cada dia.

Us desitjo a tots un gran estiu! :)

Marc.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)