Barça

El València acceptaria 70 milions per Rodrigo

Mercat. A Mestalla són molt menys contundents que fa un any a l’hora de negar-se a traspassar el davanter hispanobrasiler, que no vol perdre l’oportunitat de jugar en el Barça

A València tenen coll avall que Rodrigo marxarà al Barça. El futbolista ha donat pistes de la seva sortida en un comunicat amb flaire de comiat, i el club no ha estat tan taxatiu com fa un any a l’hora de negar un traspàs. De portes enfora, a Mestalla es remeten als 120 milions de la clàusula de rescissió del davanter hispanobrasiler, però la realitat és que acceptarien una oferta de 70 milions per desprendre’s d’ell. Aquesta és, si més no, la quantitat que han demanat al Nàpols, l’equip que, de moment, ha apostat de forma més clara per Rodrigo. Els italians han arribat a posar 40 milions damunt la taula, però el fitxatge no ha reeixit.

Dimecres, el director general del València, Mateu Alemany, destacava, en una roda de premsa, la importància de Rodrigo Moreno en el seu club i reconeixia que hi ha equips interessats a incorporar-lo. Gat vell, Alemany es va deixar estimar sense infravalorar el producte: “Em consta que hi ha equips interessats. I n’hi haurà molts més que no els sé, perquè és un jugador de gran qualitat”, va arribar a dir. Especialment eloqüent, però, va estar en ser interrogat sobre la diferència entre la temporada passada, quan negava rotundament un traspàs de Rodrigo, i aquesta. “El missatge amb qualsevol dels nostres jugadors és: vostè mateix, ja sap la clàusula. A partir d’aquí, hi ha la voluntat del futbolista... Estem tranquils, veurem què passa en el mercat. En funció dels moviments que hi hagi, i tenint en compte la voluntat del futbolista, prendrem una decisió.”

I la voluntat de Rodrigo sembla que és aprofitar una oportunitat com la que se li pot presentar de jugar en un dels gegants del futbol mundial. En aquest sentit s’interpreta la carta que va dedicar a l’afició valencianista des del seu compte d’Instagram després que, durant la festa de celebració de la copa, se sentís cridar “Rodrigo, queda’t” a la plaça de l’ajuntament de València.

Mentrestant, a Barcelona l’opció de l’atacant hispanobrasiler es continua veient amb bons ulls: té experiència contrastada en la lliga, és un futbolista fet i les seves qualitats li permetrien encaixar bé en el joc d’atac del Barça. Per si no n’hi hagués prou, és una alternativa més econòmica que Griezmann.

OFERTA I DEMANDA

El Nàpols va oferir 40 milions pel jugador i el València en va demanar 30 més

MATEU ALEMANY

“Hi ha la clàusula i, a partir d’aquí, la voluntat del jugador... Veurem el mercat”

Lenglet: “No he parlat del Barça amb Griezmann”

Clément Lenglet va parlar ahir sobre Antoine Griezmann des de la concentració de la selecció francesa, a Clairefontaine. “És un dels tres o quatre millors jugadors de LaLiga. Fa anys que hi juga i és una de les estreles. Cada temporada marca molts gols i és la figura de l’Atlético”, va destacar el central blaugrana. Lenglet va assegurar que no ha comentat amb Griezmman la possibilitat de ser companys d’equip: “No hem parlat del Barça.” Finalment, va recordar que el seu compatriota, per bé que ha manifestat que deixa l’Atlético, no ha anunciat la seva destinació. “Encara no sabem on jugarà. Hem d’esperar, estarem atents.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)