Barça

Cants de sirena des de València

Mercat. L’actual campió de copa veu Cillessen com el recanvi ideal si es produeix la sortida de Neto i, segons la cadena COPE València, Marcelino ja tindria l’OK de l’holandès. El preu del traspàs continua sent el gran obstacle

L’últim partit de Jasper Cillessen amb la samarreta del Barça va ser la final de copa contra el València i curiosament Mestalla podria ser el nou destí de l’internacional holandès. Fins ara el Benfica era el club que major interès havia mostrat pel porter –el Barça, recordem-ho, ja va rebutjar una oferta de 12 milions d’euros, una proposta que dista molt dels 25 milions que exigiria el club blaugrana–, però en les últimes hores hauria agafat força l’opció del València. El club de la capital del Túria té el nom de Neto en la llista de transferibles i Marcelino García Toral veuria Cillessen com a gran alternativa per disputar-se la porteria amb Jaume Domènech la pròxima temporada.

Fa quinze dies Superdeporte ja va avançar un suposat interès del València i la cadena COPE València assegurava ahir que l’actual campió de copa ja tindria el vistiplau del porter. La clàusula de Cillessen és de 60 milions d’euros, però el Barça es conformaria a deixar-lo sortir per menys de la meitat. L’interès d’un dels equips importants de primera atrau Cillessen, que veuria amb bons ulls quedar-se a LaLiga, i el fet que el València s’hagi classificat finalment per jugar la pròxima edició de la Champions és un element a tenir molt en compte i una gran arma de seducció. El preu del traspàs continua sent el gran handicap.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)