Barça

El Barça posa a la venda la nova samarreta per a la temporada 2019-20

Demà, a la venda. Les noves equipacions es presenten amb el lema “El talent no té una sola forma”

El FC Barcelona posa a la venda demà la nova samarreta per a la temporada vinent, una samarreta que ha causat polèmica pel seu disseny, de quadres, tipus la samarreta que sempre ha vestit la selecció de Croàcia. La samarreta, que es podrà comprar en totes les botigues que té el Barça distribuïdes pel món, es llança amb el lema “El talent no té una sola forma” i és un tribut a la innovació i la creativitat que comparteixen el Barça i la ciutat de Barcelona. I és que la samarreta vol expressar la passió per Barcelona i s’inspira en els característics blocs de l’Eixample. La samarreta es complementen amb pantalons curts blaus i mitgetes blaves amb una ratlla vermella a la vora.

Per primera vegada a la història es comercialitzarà la samarreta del primer equip de futbol femení, que té un patrocinador particular, Stanley. Es posarà a la venda la primera setmana de juliol, quan es presentarà aquesta samarreta, que té un model específic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)