Barça

Messi admet que Mateo li fa la guitza amb el Liverpool

Argentina. Leo, en una entrevista a TyC Sports, confessa que el seu fill el burxa amb la ferida d’Anfield i que celebra els gols del Madrid per fer enfadar el seu germà

L’Argentina debutarà en la copa Amèrica el dia 16 de juny contra Colòmbia. L’albiceleste aspira a igualar els 15 títols que té l’Uruguai, la selecció que més vegades ha conquerit aquesta competició. També aspira a treure’s la doble espina que porta clavada des de les dues finals perdudes contra Xile, el 2015 i el 2016. Amb tot, Leo Messi diu que el combinat dirigit per Lionel Scaloni no és favorit al títol. “No som candidats per guanyar la copa Amèrica. L’Argentina està vivint un procés de canvi, amb jugadors joves que no acumulen gaires partits amb la selecció. Per a molts d’ells aquest serà el seu primer torneig oficial. Però és clar que ho intentarem. Hi anem amb il·lusió i ganes”, assegurava en una entrevista concedida ahir a TyC Sports. Paraules d’un capità ferit, acostumat a tastar l’amargor del fracàs quan ha defensat la samarreta de l’albiceleste. L’Argentina no ha guanyat la copa Amèrica des del 1993.

Messi va repassar durant gairebé una hora tota la seva carrera en la selecció. Des del debut amb expulsió inclosa fins a les finals perdudes contra Xile i Alemanya el 2006. Però també va parlar del Barça. Messi ha acabat el curs saturat. Ho va explicar fa uns dies i ahir hi va insistir novament: “He acabat bé en l’apartat físic, però he acabat més esgotat i frustrat mentalment, de cap, sobretot per l’eliminació de la Champions.”

Leo també va mostrar-se agraït amb Pep Guardiola quan durant l’entrevista es va repassar el capítol dels Jocs Olímpics del 2008. “Viure uns Jocs va ser una cosa molt bonica. Guardiola es va portar bé amb mi. Ningú volia que jo anés als Jocs, però ell em va donar permís”, recorda.

Una de les anècdotes de l’entrevista va arribar quan el mateix Messi va reconèixer que el seu fill Mateo li fa la guitza amb el 4-0 d’Anfield: “Estàvem jugant a casa, fent uns xuts amb la pilota i em va dir: «Tu ets el Barça i jo el Liverpool, que us va guanyar.» A vegades hi la tele engegada i celebra els gols del Madrid i Thiago s’enfada. Mateo els celebra per ficar-se amb ell.”

LES FRASES

Estàvem jugant a casa, fent uns xuts amb la pilota i Mateo em va dir: «Tu ets el Barça i jo el Liverpool, que us va guanyar»
A vegades hi ha la tele engegada i celebra els gols del Madrid i Thiago s’enfada. Mateo els celebra per ficar-se amb ell
Leo Messi
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)