Barça

“De Ligt té un futur grandiós”

Jordi Cruyff. L’holandès creu que el central és un jugador que encaixaria perfectament al Barça per la seva personalitat i perquè ha crescut en un club semblant i demana paciència amb De Jong, que “té talent”

Jordi Cruyff va ser un dels protagonistes de la diada de la Johan Cruyff Foundation. “Era el dia favorit del meu pare, el veies gaudir”, va dir abans de valorar la possibilitat que De Ligt fitxi pel Barça. “Jo sé el que diria, ha crescut en un estil molt semblant al del Barça, però els que han de decidir són els que fan la plantilla. És un jugador especial, té només 19 anys i no veig tants de jugadors amb la seva planta, amb la seva personalitat. Té grans condicions. No entro en si s’ha de fer un esforç econòmic, només dic que tindrà un futur espectacular”, va explicar Jordi Cruyff abans de demanar paciència amb De Jong, que sí que és del Barça a tots els efectes i podria ser presentat la setmana vinent. “Hem de tenir en compte que és un jugador jove, que canvia de ciutat, que tindrà nous companys i que ha de tenir un període d’adaptació perquè el Barça no és un equip qualsevol. Té talent i ho té tot.”

L’exjugador del Barça va valorar la temporada que ha fet l’equip d’Ernesto Valverde. I ho va fer de manera positiva. “En el Barça les expectatives són molt grans. Qualsevol aficionat dels darrers cent anys signaria acabar a tanta distància del seu enemichistòric. Però hem arribat a un punt que no serveix, que hi ha una decepció quan has fet les coses bé.” No va voler parlar d’una possible arribada al Camp Nou com a director esportiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)