Barça

Doblet de Messi contra Nicaragua

Seleccions. El capità del Barça ha obert el triomf de la selecció argentina amb un gol de fantasia i un altre d’oportunisme

Leo Messi ha estat protagonista en l’amistós, l’últim abans de la disputa de la Copa d’Amèrica, que aquesta matinada ha enfrontat l’Argentina i Nicaragua a San Juan. El capità del Barça i de l’albiceleste, que ha jugat només la primera part del partit, ha signat els dos primers gols de la seva selecció, que ha acabat golejant per 5-1.

Tot i que des de l’inici han posat setge a la porteria nicaragüenca, els de Leo Scaloni han trigat a marcar. Exactament 37 minuts, fins que Messi, després d’una brillant acció individual ha superat Justo Lorente, amb una rematada rasa. El 10 blaugrana ha repetit només 60 segons després, aprofitant el refús del porter en un xut de Sergio Agüero.

Amb aquestes dues dianes, que han posat la seva selecció en el camí de la victòria, ja són 67 les que acumula Leo Messi amb l’Argentina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)