Barça

El Barça, eliminat sense culminar la remuntada

Copa juvenil. Els blaugrana s’avancen en el marcador però el Madrid, segur en defensa durant tot el matx, acaba sentenciant

MADRID 1 (2) BARÇA 1 (0)

REAL MADRID:Altube, Alexandru, Miguel (Garay, 82’), Gila, Chust, Blanco, Algarra, Moha (Rivera, 65’), Rodrigo (Pedro Ruiz, 79’), Baeza i Gelabert (Marvin, 65’).BARCELONA:Tenas, Rosanas (Serrano, 65’), Comas (Josep, 67’), Álvaro Sanz, Mika, Jandro, Peque (Nils, 55’), Antonio Jesús, Marqués, Nico (Antonio Sola, 88’) i Ansu.GOLS:0-1 (50’) Antonio Jesús 1-1 (84’) Antonio Blanco.RESULTAT EN L’ANADA:0-2.ÀRBITRE:Pérez Hernández.T.G.:al local Antonio Blanco i el visitant Mika.

El Barça posa punt final a la temporada amb l’eliminació en els quarts de final de la copa juvenil a mans del Madrid. El conjunt de Denis Silva havia de remuntar un 0-2 del partit d’anada al Miniestadi i s’hi va acostar després que Antonio Jesús marqués la diana inicial. Però el Madrid va fer valer la seva superioritat, demostrada durant tota l’eliminatòria, i després de mostrar-se molt segur en defensa contenint els apropaments del Barça, va acabar sentenciant l’eliminatòria. Ho va fer amb una diana d’Antonio Blanco a sis minuts del final que va esvair totes les esperances blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)