Barça

Víctor Font creu que s’ha de fitxar De Ligt si o si

Presentació. L’empresari, precandidat a les eleccions del 2021, explica el seu projecte a través del llibre “Víctor Font, construïm el Barça del futur”

Víctor Font segueix fent actes per tal d’explicar el seu projecte pel Barça i que espera que pugui convèncer els socis en les eleccions del 2021. Avui al migdia ha presentat el llibre ‘Víctor Font, construïm el Barça del futur’, escrit pel periodista Antoni Bassas on es detallen els eixos principals del seu pensament per tal d’afrontar els reptes que li esperen al club en els propers anys. També ha parlat d’actualitat i en aquest sentit s’ha mostrat convençut que el Barça ha de fer un esforç per fitxar De Ligt. “Sens dubte faria tot el possible per fitxar-lo, és un dels talents únics que hi ha al mercat, té una projecció espectacular i és una bona peça renovar a la generació actual, en això coincideixen els tècnics i els entesos. Espero que el club tingui encert i aconsegueixi el fitxatge. Si al final De Ligt no ve serà que des del punt de vista esportiu no s’ha gestionat bé. No crec que sigui per diners, sinó per un tema de projecte esportiu. Però esperem que pugui venir al final.”. No portaria, per contra, Griezmann, pel que va fer l’estiu passat i perquè no li acaba de trobar el lloc dins l’equip, ni tampoc a Neymar, al que no veu centrat únicament en el futbol.

Font ha reafirmat que quan Messi es retiri caldrà ser més fidels que mai a la idea de joc i va tornar a recalcar que es “radical” en el model Cruyffista. Entén que els actuals dirigents no ho son tan perquè han confiat la direcció esportiva a Pep Segura, molt allunyat dels postulats de Cruyff. “Respecto i puc entendre que alguns pensin que el futbol ha evolucionat i que no cal seguir amb aquest model, però que llavors ho diguin. Perquè si dius que el segueixes però no actues així apareixen les inconsistències.”.

Víctor Font també ha demanat més transparència a l’hora d’explicar la situació econòmica del FC Barcelona i ha insistit en que cal millorar els ingressos perquè el model actual està “optimitzat al màxim” i reduir urgentment les despeses. En aquest sentit, també té la sensació que els jugadors tenen massa poder en el club i que es un problema.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)