Barça

Units en favor de la població infantil més desfavorida

Barça. La Fundació Barça i la Gasol Fundation presenten un acord per crear i executar programes de manera conjunta per tenir un impacte més gran i un abast mundial

Donar suport i ajudar als nens i nenes més vulnerables és l’objectiu del conveni que han signat la Fundació Barça i la Gasol Fundation, i que s’ha presentat aquest migdia. Les dues fundacions han unit esforços per crear i executar de manera conjunta programes i iniciatives en benefici de la població infantil més desfavorida. L’inici d’aquesta relació serà la participació del Barça en l’estudi PASOS que lidera la fundació Gasol i que està centrada en la reducció de les xifres de l’obesitat infantil. L’objectiu es avaluar el nivell d’activitat física sedentarisme i estils de vida dels nens i les nenes, i els adolescents a Espanya per poder dissenyar mesures efectives en pro de la salud. L’estudi es fa en més de 4.500 infants de 242 centres d’educació primària i secundaria, i la fundació del Barça donarà suport a l’estudi en els 38 centres de Catalunya.

En l’acte de presentació del conveni el vicepresident primer del FC barcelona i de la Fundació Barça Jordi Cardoner va destacar la implicació personal dels germans Gasol, Pau i Marc: “Els programes poden ser eficients i amb la vostra implicació seran insuperables”. Va destacar que també s’ha de començar a fer: “pedagogia perquè els nens i les nenes que no estan en els habits que no son saludables, no hi caiguin”. Pau Gasol va destacar: “El primer és sumar forces i esforços, essent jugador d’equip la unió fa la força. Hi ha sintonia de cara al que volem aconseguir, ajudar a la joventut a promoure hàbits saludables i que pugin créixer en salud”.

Jordi Cardoner també va anunciar que per a l’any vinent i coincidint amb els 25 anys de la Fundació Barça, volen constituir la fundació als Estats Units i volen comptar amb els germans Gasol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)