Barça

Tranquil·litat, almenys per ara, amb Dembélé

Mercat. El club ha fet saber al seu agent, Moussa Sissoko, que compta amb ell per a la pròxima temporada i que no hi ha interès per vendre’l

El d’Ousmane Dembélé és un dels noms que ha sonat per abandonar el Barça en aquest mercat d’estiu. El club sempre l’ha declarat intransferible, però això no evita que sigui una peça cobejada per altres grans clubs d’Europa. La seva joventut i les seves característiques futbolístiques fan que conservi encara un bon cartell, tot i les lesions que han condicionat la seva etapa fins ara a Barcelona. Dembélé conserva poder de seducció. Sobretot a París. Thomas Tuchel, que ja va saber explotar les millors virtuts de Dembélé en l’etapa comuna al Borussia de Dortmund, veuria amb bons ulls segur una hipotètica arribada del francès. Tampoc Dembélé s’oposaria a un possible retorn a França. Se l’ha vinculat a una possible operació amb Neymar. Per ara, res. Tranquil·litat en aquest sentit.

Des del Barça no es mouen de la seva posició inicial. Continuen considerant el jugador intransferible. Almenys de portes enfora i això és el que s’ha comunicat també a l’agent del jugador. El president, Josep Maria Bartomeu, i el secretari tècnic, Eric Abidal, es van reunir ahir amb Moussa Sissoko i li van transmetre un missatge de tranquil·litat. Dembélé té contracte amb vigor amb el Barça fins al 2022 i la posició, segons sembla, continua sent la mateixa: es compta amb el futbolista amb vista a la pròxima temporada. L’arribada d’una oferta econòmica important podria fer canviar, això sí, d’opinió el club blaugrana, que necessita vendre alguna de les peces importants de l’equip per assumir nous fitxatges.

Neymar, 300 milions

Qui sí que està en el mercat de manera oberta és Neymar. Això sí, a un preu prohibitiu. Segons una informació publicada ahir per Le Parisien, el PSG no deixaria marxar l’estrella brasilera per menys de 300 milions d’euros, uns 80 milions d’euros més dels que va abonar el PSG en el seu dia per fer front a la clàusula de rescissió que tenia signada contractualment amb el Barça (222). Neymar, igual que Dembélé, té contracte fins al 2022.

André Gomes, qüestió d’hores

André Gomes continuarà a la Premier League la pròxima temporada. El futbolista portuguès es desvincularà del Barça de manera definitiva i repetirà aventura a l’Everton, on ha jugat cedit aquesta última temporada. El Barça i el club anglès estan molt a prop d’una entesa i l’acord es podria fer oficial en breu. El traspàs voltaria als 25 milions d’euros, xifra inferior als 35 milions d’euros que el Barça va pagar en el seu dia al València per aconseguir els seus serveis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)