Barça

Noves veus que desitgen el retorn de Neymar al Barça

Mercat. Coutinho i Arthur beneeixen el retorn del seu compatriota al club blaugrana i Filipe Luis, que sona com a fitxatge, també aposta perquè torni

La possibilitat del retorn de Neymar al FC Barcelona va partir, sobretot, de la infelicitat que el brasiler té a París i de com enyora la seva etapa de blaugrana, en què va deixar bons amics, en especial Leo Messi i Luis Suárez. Durant aquests dos anys no ha deixat de visitar-los i quan li tocava retornar a París ho feia amb certa desgana, veient tot el que havia deixat enrere. Ja fa mesos que Neymar anava enviant missatges que li encantaria tornar, que es va equivocar fitxant pel PSG perquè no tan sols no s’ha pogut erigir com a líder absolut de l’equip –Mbappé li barra el pas en aquest aspecte–, sinó que tampoc no ha pogut tornar a guanyar la Champions, motiu pel qual Al-Khelaïfi el va incorporar.

Fa uns mesos el PSG ni s’hauria plantejat la possibilitat de posar-lo en el mercat, però ara ja no es tanca en banda. Li exigeixen més compromís amb el club i alguns canvis d’actitud. Això no vol dir, ni molt menys, que el regalin o que ja el donin per perdut. De fet, el programa Telefoot, del canal francès TF1, informava que el PSG “de moment i fins a nova ordre” no ven Neymar, però també hi afegia que ja hi ha hagut els primers contactes entre el Barça i el club parisenc. És evident que aquesta no serà una operació fàcil i, com va dir Bartomeu dissabte, “l’estiu anirà per llarg” perquè en aquest fitxatge s’ha d’aconseguir convèncer jugadors perquè entrin en l’operació, vendre’n uns quants, que Neymar accepti rebaixar-se el salari que cobra al PSG –36 milions– i que retiri la demanda que va posar al Barça.

Mentrestant, però, els seus amics segueixen fent pressió perquè retorni al FC Barcelona. Coutinho i Arthur, després de golejar el Perú en la copa Amèrica, van parlar sobre aquesta possibilitat i ho van fer esperançats que es pugui realitzar. “És clar que m’agradaria que tornés. És un gran jugador. Però no només ho vull jo, sinó tots. Com més grans jugadors al costat, millor”, va assenyalar Arthur. “Jugar amb Neymar és increïble. És un gran crac. No sé què passarà, però sempre que em parlen de jugar amb ell és una gran felicitat”, va dir Coutinho, la venda del qual és imprescindible perquè Neymar pugui tornar.

També vol que sigui de nou blaugrana un altre compatriota seu, Filipe Luis, que sona com a possible reforç del Barça la temporada vinent. Vindria per fer-li la competència a Jordi Alba al lateral esquerre. “M’agradaria veure Neymar al Barça, allà és feliç. Necessita recuperar el somriure”, va afirmar en declaracions a la Cope. Sobre el seu possible fitxatge pel Barça, reclama calma. “Que si me’n vaig amb Neymar al Barça? Vaig prometre a l’Atlético que no negociaria fins a acabar la copa Amèrica.”

OPINIONS MOLT CLARES

És clar que m’agradaria que tornés. No ho vull jo, sinó tots. Com més grans jugadors al costat, millor
Arthur
Jugar amb Neymar és increïble. No sé què passarà, però quan em parlen de jugar amb ell és una gran felicitat
Coutinho

Alves deixa el PSG i sona per al Barça

Dani Alves, concentrat amb la selecció del Brasil per la copa Amèrica, va confirmar que deixa el PSG: “Tanco un cicle de la meva vida, un cicle de victòries, aprenentatge i experiències. El PSG m’ha donat l’oportunitat de crear junts una pàgina de la història del club.” El lateral, segons va informar Rac1, s’hauria ofert al Barça perquè vol seguir jugant en l’elit malgrat tenir ja 36 anys. El Barça, segons la mateixa informació, s’estaria estudiant la proposta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)