Barça

Oficial: Cillessen venut al València

Mercat. El club valencianista pagarà 35 milions d’euros

Era un secret a veus. Faltaven acabar de lligar els últims serrells només. Ara ja és del tot oficial. Jasper Cillessen deixa de ser porter del FC Barcelona. El club blaugrana acaba d’oficialitzar el seu traspàs al València a través d’un comunicat. El club de la capital del Túria pagarà finalment 35 milions d’euros per quedar-se en propietat el porter internacional amb Holanda.

Ahir ja s’havia filtrat un espot promocional de benvinguda a Cillessen per part del mateix València en el qual no se li veia el rostre al porter holandès però quedava clar que era ell qui el protagonitzava, deixant constància que l’acord ja era un fet i fa uns minuts finalment el Barça ho ha fet públic.

En el comunicat el club li agraeix a Cillessen la seva professionalitat i el seu compromís durant aquest anys al Barça i li desitja molta sort en la seva nova etapa a Mestalla. Marcelino l’espera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)