Barça

Neymar té previst anar a París a l’inici del curs

Mercat. Tant el Barça com l’entorn del futbolista desmenteixen una reunió i el pare del brasiler explica que el seu fill viatjarà a París quan li toca

Es parlava dilluns al Brasil de dimarts com a dia important en l’operació que ha de portar Neymar de retorn al Barça. Es va parlar d’una trobada entre el pare i representant del jugador, l’advocat de la seva empresa i un representant del club per començar a dissenyar el nou contracte del futbolista amb l’entitat catalana, i també l’estratègia a seguir en les negociacions amb el París Saint Germain.

La trobada va ser desmentida per les dues parts. Tant pel Barça, que sap que una reunió amb Neymar podria portar el club francès a denunciar el club blaugrana per haver parlat amb un jugador amb contracte i a causa de les males relacions existents entre les dues parts, com pel pare de Neymar, que va explicar que era al Brasil, on també hi havia André Cury, representant blaugrana en el futbol brasiler. Cury havia de ser aquesta matinada passada al Mineirao de Belo Horizonte veient el partit entre les seleccions del Brasil i l’Argentina, on també havia de ser Neymar, baixa en aquesta copa Amèrica per lesió.

Segons l’entorn de Neymar i del seu pare, no està prevista cap trobada amb el Barça en els pròxims dies i el jugador viatjarà a París per presentar-se amb el París Saint Germain, club que ha utilitzat la imatge del brasiler per presentar les samarretes de la temporada que ve i que continua dient en públic que Neymar és intransferible.

La idea de Neymar i el seu pare, que saben de primera mà les condicions contractuals i no contractuals posades pel Barça per poder tornar al Camp Nou i amb què estan pràcticament d’acord, és parlar amb el club francès després de tornar de les vacances, comunicar la seva decisió d’abandonar la lliga francesa i tornar al Barça, i demanar que el PSG accedeixi a negociar un traspàs. Seran les negociacions entre clubs la part més complicada d’aquesta operació, que serà llarga, podria involucrar més futbolistes, i que ocuparà bona part de l’estiu.

SEGÜENT PAS

Neymar, que sap el que vol el Barça d’ell, parlarà amb el PSG quan arribi perquè negociï

ELS NEYMAR

Tant el jugador com André Cury eren a Belo Horizonte veient el partit del Brasil

Comencen les presentacions

Són dos els fitxatges confirmats pel Barça per a la temporada vinent: Frenkie de Jong i el porter Neto. El club, com va explicar aquest diari, va anunciar ahir que De Jong serà presentat el divendres 5 de juliol. El migcampista holandès arribarà a Barcelona dijous i divendres viurà el seu primer dia de blaugrana. Passades les sis de la tarda, signarà el contracte que el lliga al Barça fins al 30 de juny del 2024. Posteriorment, trepitjarà la gespa del Camp Nou. El club ha decidit obrir les portes al públic, tot i que la capacitat serà limitada. S’obriran les portes del Camp Nou a dos quarts de sis, només en una zona de tribuna i gol nord. Cap a les 8 del vespre, farà la seva primera roda de premsa com a blaugrana a l’Auditori 1899 acompanyat del vicepresident esportiu, Jordi Mestre, i del secretari tècnic, Eric Abidal. La setmana vinent serà el torn de Neto i també de Griezmann. El club treballa amb la idea de presentar el porter a principis de setmana i el francès, pel qual el Barça pagarà dies abans 120 milions d’euros, dijous dia 11.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)