Barça

Bartomeu: “No hi ha cas Neymar”

Mercat. El president del Barça continua fidel al guió i no parla del brasiler. Reitera que Dembélé li agrada més i que si el PSG no ven, no hi ha res a comentar

Antoine Griezmann al marge, l’altre gran nom propi de la roda de premsa de Josep Maria Bartomeu d’aquesta tarda a l’Auditori 1899 ha estat el de Neymar. El Barça continua fidel al seu modus operandi. Públicament, res de mostrar un interès per Neymar. Si dies enrere era Jordi Cardoner qui actuava així, avui ha estat el mateix Josep Maria Bartomeu que ha negat qualsevol tipus de conversa. Ha admès la reunió Barça-Atlético per Griezmann, però de Neymar res de res. “Sabem que Neymar vol marxar del PSG i que el PSG no el vol vendre. Per tant, no hi ha cas”.

“L’interès de Neymar per tornar al Barça és un fet que en tinc constància a través de la premsa. Messi no ha demanat el seu fitxatge. És una llegenda això que Messi exigeix jugadors”, ha afegit.

També ha parlat de Dembélé. Continua assegurant que el club compta amb ell per a la pròxima temporada i reitera que prefereix el futbolista francès abans que Neymar: “Dembélé és un jugador talentós. El considero millor que Neymar. Encara té molt recorregut per endavant. És un plaer tenir-lo amb nosaltres”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)