Barça

L’Atlético fa la darrera rebequeria

Barça. El club matalasser ha emès un comunicat després de la roda de premsa de Bartomeu condemnant les formes de l’acord entre el club blaugrana i Griezmann

El Barça i l’Atlético de Madrid es van reunir ahir per acordar els diversos punts del fitxatge d’Antoine Griezmann pel club blaugrana. El president de l’entitat, Josep Maria Bartomeu, ho ha confirmat avui en la roda de premsa que ha ofert al Camp Nou abans de la presentació de De Jong. Era, segons Bartomeu, el primer contacte entre les dues parts. I això no ha agradat gens al club matalasser que ha emès un comunicat poc després per condemnar les formes del jugador francès i del Barça, i per donar el seu punt de vista en diverses qüestions.

L’Atlético ha confirmat la reunió d’ahir entre el CEO del Barça, Óscar Grau, i Miguel Angel Gil. I ha volgut afegir que Grau va demanar una ajornament del pagament de la clàusula del jugador. A més, el comunicat explica el que Barça i Griezmann ja es van comprometre el mes de març mentre el francès jugava amb la samarreta matalassera i abans de dir al seu actual club que marxava. La resposta a la petició d’ajornament del pagament doncs ha estat denegada: “entenem que han faltat el respecte a l’Atlético i als seus aficionats”, diu el comunicat.

A més, el club matalasser requereix a Griezmann que es presenti a les instal·lacions de l’entitat aquest diumenge per començar la pretemporada amb el seu equip. Josep Maria Bartomeu no ha volgut fer la contrarèplica del comunicat durant la presentació en societat de De Jong.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)